Verplaatsbaar tuinkantoor bouwen? Wij leveren maatwerk!

  

Kantoor Amsterdam
Kantoor Amsterdam
Kantoor Utrecht
    Kantoor Utrecht
Kantoor Dordrecht
Kantoor Dordrecht  


Bouw een verplaatsbaar tuinkantoor in de tuin met Jaro Houtbouw en creëer een praktijkruimte of werkplek op maat, om uw talent en hobby uit te oefenen. Een verplaatsbaar tuinkantoor aanschaffen is gemakkelijker dan u denkt, een houten tuinkantoor is namelijk compleet op maat verkrijgbaar. De mobiele tuinkantoren van Jaro Houtbouw kunnen we daarbij van alle gemakken voorzien en compleet geïsoleerd aanleveren. Een kantoor in uw tuin moet voldoen aan al uw wensen. Wij bieden u hierin de oplossing, door een breed aanbod aan te bieden van diverse gevelbekledingen voor de buitenwand van uw nieuw te bouwen kantoor! Neem gewoon eens contact op, wij helpen u graag in uw zoektocht naar een fijne werkplek in uw eigen tuin!


 

Naar binnen kijken bij een verplaatsbaar tuinkantoor   Voorkant van het verplaatsbare tuinkantoor in  UtrechtVerplaatsbaar tuinkantoor bouwen? Wij zijn de specialist!  

Een eigen tuinkantoor om rustig te kunnen werken is een uitkomst voor veel mensen. Het bouwen hiervan kunt u met een gerust hart aan Jaro Houtbouw overlaten! Wij vinden dat een investering van onze klanten niet verloren hoeft te gaan door een eventuele verhuizing, daarom bouwen wij verplaatsbare tuinkantoren. Deze worden op een onderstel geplaatst en met een vrachtauto naar de bouwlocatie vervoerd. Het kantoor kan op uw locatie in één dag tijd geplaatst en aangesloten worden! Het kantoor kan op elk gewenst moment verplaatst worden, een perfecte oplossing!

 

Voorkant van het verplaatsbare tuinkantoor in Dordrecht   Overzicht van het verplaatsbaar tuinkantoor in Utrecht


Wilt u ook een verplaatsbaar tuinkantoor bouwen in de tuin en hiervoor een offerte ontvangen? 
Neem dan contact op met ons via onderstaande knop!