• Home
  • Verplaatsbaar tuinkantoor in Utrecht

Verplaatsbaar tuinkantoor in Utrecht

 Voorkantt van het verplaatsbare tuinkantoor in Utrecht

Dit verplaatsbare tuinkantoor in Utrecht is het perfecte plekje om in alle rust uw werk te verrichten. Door zijn prachtige uitstraling past het bouwwerk magnifiek thuis in zijn omgeving. Het kantoor is uitgerust met voldoende stroompunten en is perfect geïsoleerd zodat u ook in de winter gebruik kunt maken van uw kantoor. Van alle gemakken voorzien!

 

Breedtemaat ca. 800 cm.

Dieptemaat ca. 280 cm.


Vanaf: € 59.000,-


offerte AANVRAGEN


 Plattegrond van het verplaatsbare tuinkantoor in Utrecht    Sfeerimpressie van het verplaatsbare tuinkantoor in Utrecht

 

Dit prachtige mobiele tuinkantoor is van alle gemakken voorzien, zo is er een werkplek gerealiseerd, met daarnaast een plek om zaken te bespreken of om op een heerlijke zomerse dag te genieten van uw vrije tijd. Aan de andere kant is een extra ruimte gerealiseerd waar u een logeerkamer van kunt maken, een sauna kunt plaatsen of gewoon uw fietsen kunt stallen. Wat wilt u nog meer?

Jaro Houtbouw zet zich met alles wat ze in zich heeft in om aan de wensen van de klant te voldoen, van het maken van een ontwerp tot het opleveren van het sleutelklaar kantoor, door onze ervaren monteurs en betrouwbare partners kunnen wij de duurzaamheid van uw bouwwerk garanderen.  

 

Zijkant van het verplaatsbare tuinkantoor in Utrecht     Overzicht van het verplaatsbare tuinkantoor in Utrecht

 

Een verplaatsbaar tuinkantoor bouwen is een vak apart, onze tuinkantoren worden volledig prefab gemaakt en met een vrachtauto naar de gewenste locatie vervoerd. Daar wordt het tuinatelier op een onderstel geplaatst en alle voorzieningen aangesloten. Het kantoor is gemakkelijk te verplaatsen waardoor uw investering niet verloren gaat door een verhuizing of door andere omstandigheden. Een echte aanrader!

 

 

Ook een verplaatsbaar tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!