• Home
  • Verplaatsbaar tuinkantoor in Dordrecht

Verplaatsbaar tuinkantoor in Dordrecht

Voorkant van het verplaatsbare tuinkantoor in Dordrecht

Dit prachtige mobiele tuinkantoor in Dordrecht is uitgevoerd met thermisch gemodificeerd hout, dit zorgt voor een enorme duurzaamheid. Wie wil dat nu niet? Het verplaatsbare tuinkantoor is uitgevoerd met voldoende stroompunten en is perfect geïsoleerd zodat er in de winter ook gewerkt kan worden. Kortom, het tuinkantoor is van alle gemakken voorzien!

 

Breedtemaat ca. 600 cm.

Dieptemaat ca. 280 cm.


Vanaf: € 46.000,-


offerte AANVRAGEN


 Plattegrond van het verplaatsbare tuinkantoor in Dordrecht    Sfeerimpressie van het verplaatsbare tuinkantoor in Dordrecht

 

 De verplaatsbare tuinateliers worden door Jaro Houtbouw volledig naar uw wens gemaakt, dit gebeurt in nauw overleg. Pas als het ontwerp volledig aansluit aan uw wensen gaan we over tot het realiseren van het kantoor, dit wordt gedaan door zeer ervaren timmerlieden die gebruik maken van duurzame materialen. Wij gaan voor het beste resultaat! Het verplaatsbare tuinkantoor is uitgevoerd met een werkplek en een plek om te relaxen, zo heeft u een tuinkamer en tuinkantoor in één!

 

 Zijkant van het verplaatsbare tuinkantoor in Dordrecht    Overzicht van het verplaatsbare tuinkantoor in Dordrecht

 

Dit verplaatsbare kantoor is volledig prefab gemaakt, dit betekent dat het kantoor in de fabriek in elkaar gezet wordt en met een vrachtauto naar de gewenste locatie wordt vervoerd. Daar wordt het kantoor op een onderstel geplaatst waardoor het later gemakkelijk te verplaatsen is. Zo gaat uw investering nooit verloren bij een eventuele verhuizing!

 

 

Ook een verplaatsbaar tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!