• Home
  • Verplaatsbaar tuinkantoor in Amsterdam

Verplaatsbaar tuinkantoor in Amsterdam

 Voorkant van het verplaatsbare tuinkantoor in Amsterdam

Er is niets fijner dan in uw eigen tuin uw werkplek te hebben, Jaro Houtbouw kan dit voor u realiseren, wij ontwerpen uw speciaal op maat gemaakte tuinkantoor. Dit prachtige tuinkantoor in Amsterdam is klein maar fijn. Door zijn kleine omvang verliest u niet veel ruimte in uw tuin, maar hebt u toch een heerlijk eigen plekje om uw werk te doen. Een aanrader!

 

Breedtemaat ca. 300 cm.

Dieptemaat ca. 280 cm.


Vanaf: € 39.550,-


offerte AANVRAGEN


 Plattegrond van verplaatsbaar tuinkantoor in Amsterdam      Sfeerimpressie van verplaatsbaar tuinkantoor in Amsterdam

 

De tuinkantoren worden door Jaro Houtbouw helemaal naar wens van de klant gemaakt. Eerst gaan we om tafel om alle wensen van de klant te bespreken, daarna wordt er aan de hand daarvan een ontwerp en een offerte gemaakt. Pas als alles volledig naar wens is gaan we over tot her realiseren van uw kantoor. Dit wordt gedaan door zeer ervaren monteurs en we maken gebruiken van de beste materialen, hierdoor wordt de duurzaamheid van uw kantoor gegarandeerd!

 

 Overzicht van het verplaatsbare tuinkantoor in Amsterdam     Overzicht van het verplaatsbare tuinkantoor in Amsterdam

 

Het verplaatsbare tuinkantoor in Amsterdam is geplaatst op een onderstel, hierdoor kan het tuinkantoor op elk moment verplaatst worden. Uw investering gaat dus nooit verloren!. Jaro Houtbouw heeft voor alles een oplossing! Een mobiel tuinkantoor is de ideale oplossing om rustig in uw eigen tuin uw werkzaamheden te verrichten.

 

 

Ook een verplaatsbaar tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!