• Home
  • Mantelzorgwoning in Mariënheem

Mantelzorgwoning in Mariënheem

Wat leuk dat u ons heeft ontdekt via het internet! Op deze pagina ziet u de foto’s van een gerealiseerde houten mantelzorgwoning. De prachtige maatwerk-mantelzorgwoning is in mum van tijd gebouwd. Typerend is onder andere het prachtige ronde raam in de puntgevel. Deze bijzondere optie kunt u toevoegen als u kiest voor de maatwerkmogelijkheden van Jaro Houtbouw! Behalve een prachtige uitstraling, focussen we ons natuurlijk ook op de indeling van een mantelzorgwoning. Comfortabel zorg verlenen en ontvangen kan tenslotte alleen in een perfect ingerichte mantelzorgwoning, in combinatie met de juiste voorzieningen.

 

Vrachtwagen bij Jaro Houtbouw met prefab gevelwanden    Montage mantelzorgwoning door Jaro Houtbouw

 

Foto van mantelzorgwoning die bijna klaar is    Vrijstaande mantelzorgwoning van hout

 

Zelfstandig blijven wonen? Bouw een mantelzorgwoning!

Mantelzorgwoningen op maat, dat is precies iets voor mensen die zelf wel bepalen hoe ze willen leven. Dankzij de eigen fabriek en het ruime aanbod aan materialen, kunnen we u uitstekend voorzien van een mantelzorgwoning op maat. Wij leveren geen standaard units maar exclusief maatwerk! Wilt u rustig kunnen genieten van uw oude dag en zelfstandig blijven wonen? Een mantelzorgwoning plaatsen bij familie in de tuin? Realiseer het met Jaro Houtbouw!

 

Rond raamkozijn in puntgevel bij mantelzorgwoning    Hardhouten voordeur in de kleur wit

 

De mantelzorgwoning: afgestemd op de zorgbehoefte

De inrichting van een mantelzorgwoning is afhankelijk van de zorg die er verleent moet worden. Gaat het om ouderenzorg of gehandicaptenzorg, woont men er zelfstandig of onder begeleiding? Aan de hand van de zorgbehoeftes kunnen belangrijke beslissingen afgestemd worden voor de productie van een mantelzorgwoning. Behalve het rolstoeltoegankelijk maken van een mantelzorgwoning zijn ook tilliften en sanitaire voorzieningen aandachtspunten bij een mantelzorgwoning.

 

Ruime hal van een de mantelzorgwoning    Antieke kast als onderdeel van de inrichting bij mantelzorgwoning

 

Creëer een huiselijke sfeer in de mantelzorgwoning

Ondanks de zorg die het met zich meebrengt, moet de mantelzorgwoning voelen als een fijn en betrouwbaar huis. Uit ervaring spreken mensen ook wel eens over een vakantiegevoel. Mede door de mogelijkheden qua maatwerk, kunt u zelf de inrichting en uitstraling aanpassen op uw wensen. Op deze manier kan de mantelzorgwoning helemaal naar eigen idee ingevuld worden en creëert u een huiselijke sfeer zoals u het wenst!


Plafond open tot in de nok met houten balken in het zicht    Sfeervolle living bij vrijstaande mantelzorgwoning van hout


Laat u ontzorgen en bouw een mantelzorgwoning met Jaro Houtbouw

Het traject voor het kopen van een mantelzorgwoning kan vragen bij u oproepen. Met de ervaring van onze adviseurs, een eigen fabriek, professionele tekenaars en onze projectleider gaan wij u ontzorgen en antwoorden geven op uw vragen! Doordat wij u volledig kunnen ontzorgen, kunt u zich focussen op de perfecte indeling en uitstraling van een eigen houten mantelzorgwoning. Met onze ervaring in het bouwen van mantelzorgwoningen streven we met u naar het beste eindresultaat.

 

Badkamer met tegels en een ligbad in mantelzorgwoning    Mantelzorgwoning met carport voor de auto

 

Bouw samen met Jaro Houtbouw een eigen mantelzorgwoning! Neem vrijblijvend contact op.


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD MANTELZORGWONING IN MARIËNHEEM