• Home
  • Mantelzorgwoning in Heerhugowaard

Een mantelzorgwoning voor de mantelzorger in Heerhugowaard

In Heerhugowaard is een mantelzorgwoning gebouwd voor de mantelzorger. In plaats van een aangepaste houten mantelzorgwoning voor een hulpbehoevende, is er dus een prachtige mantelzorgwoning in de tuin gebouwd voor de mantelzorger! Als u mantelzorg verleent, is het makkelijk dat u dichtbij de zorgvrager woont. In Heerhugowaard was dit de reden om een mantelzorgwoning te bouwen. De zorgvragers wonen in het ouderlijk huis en de mantelzorger verblijft in een eigen houten mantelzorgwoning.

 

Mantelzorgwoning in de tuin voor de mantelzorger    Ouders wonen nog in het ouderlijk huis

 

Snel en vertrouwd mantelzorg verlenen

De rollen zijn dus omgedraaid Heerhugowaard. Hier woont de mantelzorgverlener in de mantelzorgwoning, terwijl haar ouders nog in het ouderlijk huis wonen. Op deze manier wordt er zorg verleent in het ouderlijk huis en woont de mantelzorgerverlener op zichzelf in de achtertuin. Een groot voordeel van deze vorm van mantelzorg, is dat er te allen tijde snel en vertrouwd mantelzorg verleend kan worden.

 

Maatwerkmogelijkheden van Jaro Houtbouw    Houten mantelzorgwoning in de achtertuin

 

In de toekomst geschikt voor mantelzorg 

De mantelzorgwoning is niet gelijkvloers uitgevoerd en hierdoor niet drempelloos. Toch is het plan om de woning, ondanks de bovenverdieping, in de toekomst te gebruiken als mantelzorgwoning. Met een traplift is het bijvoorbeeld mogelijk om toch op de bovenverdieping te bereiken en met mindervalide voorzieningen is de mantelzorgwoning in de toekomst geschikt voor mantelzorg.

 

Mantelzorgwoning met bovenverdieping    Snel en vertrouwd mantelzorg verlenen in complete mantelzorgwoning

 

Gelijkvloer en drempelloos bouwen met Jaro Houtbouw!    Een eigen houten mantelzorgwoning

 

Vrijstaande mantelzorgwoning bouwen

Over het algemeen plaatsen we mantelzorgwoningen in de achtertuin. Soms is het passen en meten omdat onze klanten de ruimte natuurlijk optimaal willen benutten in de tuin. In Heerhugowaard bouwden we ook een mantelzorgwoning in de tuin, maar daar was in tegenstelling tot andere projecten voldoende ruimte voor, waardoor we eenvoudiger te werk konden gaan. Is uw achtertuin moeilijk bereikbaar of moet de mantelzorgwoning aangebouwd worden? Laat het ons weten want er is veel mogelijk dankzij de maatwerkmogelijkheden van Jaro Houtbouw!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Vrijstaande mantelzorgwoning in de tuin

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD MANTELZORGWONING IN HEERHUGOWAARD