• Home
  • Receptiegebouw in Scharendijke

Houten receptiegebouw in Scharendijke

Maatwerk, dat is onze specialiteit, sterker nog: we doen niets anders! Over het algemeen maken we in onze eigen fabriek de wanden op maat, vervolgens wordt dit door eigen monteurs op de bouwplaats gemonteerd. Bij een houten receptiegebouw voor onze opdrachtgever in Scharendijke ging het op een andere manier. Het receptiegebouw van hout is op maat gemaakt in eigen fabriek en kon als een compleet bouwwerk getransporteerd worden. Hierdoor kon het houten receptiegebouw direct in de tuin geplaatst worden. Bekijk de fascinerende foto’s.

 

Houten receptiegebouw in Scharendijke    Voorzijde houten receptiegebouw in Scharendijke

 

Houtskeletbouw en prefab bouwen met Jaro Houtbouw    Transport receptiegebouw van hout

 

Getransporteerd uit eigen fabriek

Vanuit eigen fabriek in Apeldoorn transporteren we onze prefab wanden. Bij dit project is een compleet houten receptiegebouw getransporteerd over de snelweg. Bij deze mooie vorm van houtbouw (houtskeletbouw), bouwen we in korte bouwtijd complete tuinkantoren, houten schuren en woningen van hout. Doordat onze adviseur samen met de opdrachtgever een bepaalde afmeting heeft afgesproken, kon het receptiegebouw direct op de vrachtwagen worden geladen en worden getransporteerd.

 

Transport van groen receptiegebouw op maat    Receptiegebouw van hout geproduceerd in eigen fabriek

 

Houten receptiegebouw in de tuin te Scharendijke    Houten receptiegebouw bouwen? Dat doet u met Jaro!

 

De houtbouwer van Apeldoorn en omstreken!

We werken als houtbouwer veel in de regio Apeldoorn en omstreken, maar nu mochten we dus iets verder doorrijden: naar Scharendijke! Jaro Houtbouw levert ook internationaal maatwerk. Zo kunt u bij de referenties een project terugvinden dat plaatsvond in Bonaire. Woont u in de regio Apeldoorn? Jaro Houtbouw kan u helpen aan een nieuwe schuur, een tuinkantoor of complete woning. Kom vrijblijvend langs, geniet van een bakje koffie en ontvang deskundig advies!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD RECEPTIEGEBOUW IN SCHARENDIJKE