• Home
  • Houten woning in Hoofddorp

Houten woning in Hoofddorp

Jaro Houtbouw heeft in Hoofddorp een vrijstaande houten woning gebouwd. De unieke houten woning, uitgevoerd met een plat dak, is geïsoleerd middels houtvezelisolatie. Met deze natuurlijke vorm van thermische isolatie in combinatie met goede ventilatiesystemen, creëert u binnen een gezond woonklimaat. Behalve het isoleren tegen kou en hitte, biedt houtvezelisolatie ook een uitstekende bescherming tegen geluid. Naast de unieke isolatie is de woning voorzien van een gemetselde schil.

 

Vrijstaande houten woning met steen   GIF bestand van levering tot bouw woning


Een houten woning bouwen zonder folie

Bij een dampopen constructie wordt een zogeheten ademend binnenklimaat gerealiseerd met een natuurlijke vocht- en warmte regulering. Doordat we bouwen zonder folie en gebruik maken van damp-open isolatiematerialen, zorgen we voor voldoende damp-afvoer op tijdstippen dat de lucht droger is. We noemen dit ook wel: ‘ademend’ bouwen. Voor hetzelfde bouwsysteem koos onze opdrachtgever bij de houten woning in Hoofddorp.

 

Houten huis zonder folie | Dampopen bouwen


Een houten woning met gemetselde schil

De geïsoleerde prefab wanden van de houten woning zijn na montage rondom voorzien van een gemetselde schil. Dit is goed zichtbaar op de laatste foto. De woning is uitgevoerd in houtskeletbouw, op deze manier lijkt het er echter op alsof de woning is gerealiseerd in traditionele bouw. De rode bakstenen geven de houten woning in Hoofddorp een totaal andere uitstraling dan een woning die is voorzien van houten gevelbekleding.

 

Een houten woning met gemetselde schil   Unieke houten woning uitgevoerd met een plat dak

 

Uitgebreid advies bij de aanschaf van een houten woning

Jaro Houtbouw kan projecten uitvoeren van bouwaanvraag tot oplevering. Naast het ontwerpen en uitdenken van een bouwstijl voor uw houten woning, geven wij u deskundig en uitgebreid advies over andere aspecten die van belang zijn bij de aanschaf van een houten woning. Wij houden het overzicht en gaan u hierin begeleiden, op deze manier proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen.

 

Houten huis op maat gemaakt in eigen fabriek door timmerman   Vrachtwagen met prefab gevelwanden in houtskeletbouw


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD HOUTEN WONING IN HOOFDDORP