• Home
  • Tuinkamer in Haarlem

Tuinkamer in Haarlem

In Haarlem is een houten tuinkamer geplaatst door Jaro Houtbouw. De houten tuinkamer achter in de tuin is geplaatst op een fundering van schroefpalen. Deze duurzame vorm van funderen komt steeds vaker voor. Daarbij is de houten tuinkamer uitgevoerd met uiterst duurzaam gemodificeerd hout. Het rabatwerk in de kleur zwart maken het tot een moderne tuinkamer in Haarlem, met een eigentijdse look!

 

Moderne tuinkamer van hout in de achtertuin    Tuinkamer op maat gemaakt en zwart geschilderd

 

Hobbyen in een tuinkamer

Heeft u verscholen talenten en schildert u graag in alle rust? Realiseer een tuinkamer van hout! Geniet van een eigen plek om te kunnen hobbyen en ontspannen in te tuin. Hobbyen kan natuurlijk ook in een aanbouw van hout of schildersatelier. Welke uitvoering en afmeting u ook wenst, bij Jaro Houtbouw bent u aan het goede adres voor een geïsoleerde tuinkamer van hout! Heeft u al een ontwerp, of vindt u de tuinkamer in Haarlem mooi? Laat het ons weten!

 

Houten tuinkamer met eigentijds design    Aluminium daktrim in de kleur zwart op moderne winterkamer

 

Duurzame tuinkamer op maat

De moderne look heeft de tuinkamer grotendeels te danken aan de verticaal aangebrachte gevelbekleding! Omdat het hout gemodificeerd is, spreken we hier over een duurzame tuinkamer. Gemodificeerd hout ondergaat een verhitting en afkoeling proces, waardoor de cel structuur verandert. Door dit proces wordt de duurzaamheid van de tuinkamer verhoogd, en worden de isolatiekenmerken verbeterd. Onze opdrachtgever is blij met zijn onderhoudsarme tuinkamer in Haarlem.

 

Foto van deur bij houten tuinkamer van Jaro Houtbouw    Sfeervolle inrichting van uniek buitenverblijf van hout

 

Houten afwerking bij binnenzijde winterkamer in de tuin    Duurzame kozijnen in maatwerk-tuinkamer

 

In een tuinkamer kunt u 4 seizoenen genieten

Doordat u kiest voor een geïsoleerde tuinkamer, een geïsoleerd bijgebouw of geïsoleerd atelier, kunt u het gehele jaar genieten in de tuin. U kunt workshops blijven geven in uw eigen schildersatelier en blijven genieten van de rust in een tuinkamer van hout! Samen met Jaro Houtbouw realiseren we de uitstraling en indeling zoals u het wenst en kunnen we de tuinkamer isoleren. Bouw daarom samen met Jaro Houtbouw uw eigen tuinkamer net als in Haarlem en geniet 4 seizoenen lang van een buitenverblijf in de tuin!

 

Tuinkamer op maat gemaakt door Jaro Houtbouw    Prachtige houten tuinkamer in Nederland

 

Ook een tuinkamer of atelier van hout bouwen? Neem contact op met Jaro Houtbouw en laat u verrassen!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD TUINKAMER IN HAARLEM