• Home
  • Verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst

Verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst

 Voorkant van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst

Deze prachtige mobiele mantelzorgwoning is uitgevoerd met prachtig Modiwood, dit is hout dat door verhitting een zeer hoge duurzaamheid krijgt. Daarbij is het ook erg onderhoudsvriendelijk waardoor het een perfecte wandbekleding is. Een prachtig resultaat is dan ook het gevolg.

 

Breedtemaat ca. 900 cm.

Dieptemaat ca. 750 cm.


Vanaf: € 90.000,-


offerte AANVRAGEN


 Interieur van de slaapkamer van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst     Interieur van de slaapkamer van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst

 

De verplaatsbare zorgwoning is van alle gemakken voorzien, de badkamer is aangebracht, er worden verschillende stroompunten aangebracht en de wanden en het plafond zijn gesausd. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw interieur inrichten. In het bouwproces zijn wij zeer flexibel, we zorgen dat het ontwerp volledig aansluit bij uw wensen en gaan dan pas over tot de realisatie. Ook bieden wij de mogelijkheid om te helpen bij een eventuele vergunningsaanvraag. Kortom, Jaro Houtbouw begeleid en ontzorgt u in het hele proces.

 

Zijkant van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst     Linkerzijkant van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst

 

 Plattegrond van de verplaatsbare mantelzorgwoning in Emst

Jaro Houtbouw besteed veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor de stevigheid en duurzaamheid van bouwwerk. Bij deze mobiele mantelzorgwoning is gebruik gemaakt van geïsoleerde houtskeltbouw frames, dit is een eenvoudige en zeer degelijke constructie. Op dit frame is EPDM folie geplakt, dit is zeer duurzaam folie en tevens milieuvriendelijk, we houden overal rekening mee!

De verplaatsbare zorgwoningen worden op een onderstel geplaatst en in één dag op uw locatie geplaatst, de woning kan op elk moment weer verplaatst worden bij een een eventuele verhuizing of verkoping van uw woning. 

De verplaatsbare mantelzorgwoningen worden door Jaro Houtbouw ontworpen geheel naar wens van de klant. Er is geen 'standaard' bij ons, de door de klant gewenste maat is bijna altijd door Jaro Houtbow te realiseren. Onze inzet is gericht op het tevreden maken van klanten, hiervoor gaan we zorgvuldig en gespecialiseerd te werk. 

 

Ook een verplaatsbare mantelzorgwoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!