• Home
  • Recreatiewoning in Ter Aar

Recreatiewoning in Ter Aar

 acreatiewoning in Ter Aar

De recreatiewoning Ter Aar is uitgevoerd met een prachtige Waxedwood gevelbekleding, hierdoor is het geheel zeer duurzaam. Verder is de woning gebouwd tussen een grote hoeveelheid bomen. Dit zorgt mede door de natuurlijke look van de woning dat de recreatiewoning een prachtige landelijke uitstraling heeft.

 

Breedtemaat ca. 1000 cm.

Dieptemaat ca. 600 cm.

Vanaf: € 75.000,-


offerte AANVRAGEN


 Dak van de recreatiewoning in Ter Aar     Zijwand van de recreatiewoning in Ter Aar

 

De recreatiewoning is geplaatst in een werkelijk prachtige omgeving. De wanden zijn uitgevoerd met WaxedWood gevelbekleding.  WaxedWood is door middel van vacuüm- en drukimpregnering beschermd tegen houtaantasting, waarbij tegelijkertijd een emulsie van diverse wassoorten ‘onderhuids’ in het hout is gebracht. Na impregnering blijft de waterwerende wax in de poriën van het hout achter. Hierdoor wordt waterdoorslag verhinderd. Het gebruikelijke effect van zwellen en krimpen is 80% minder dan bij hout zonder waximpregnering. 

Voor alle “weer en wind toepassingen” is WaxedWood een uitstekende keuze. WaxedWood wordt met succes toegepast bij geveltimmerwerk, bergingen en schuren. De sterkte van WaxedWood is gelijk aan die van onbehandeld hout. Gedurende de gebruiksduur zal WaxedWood door haar duurzame en waterwerende kwaliteiten in het voordeel zijn. Kortom, een perfecte keuze! 

 

Glaspartij van de recreatiewoning in Ter Aar     Uitzicht van de recreatiewoning in Ter Aar

 

De recreatiewoning is uitgevoerd met veel ramen, hierdoor kunnen de bewoners optimaal genieten van de natuur, dit was dan ook de wens van de klant. Jaro Houtbouw gaat bij al zijn werkzaamheden uit van de wens van de klant. We gaan eerst met u om tafel om alle wensen in kaart te brengen. Daarna gaan we over tot het maken van een offerte en een ontwerp, pas als deze geheel naar wens zijn gaan we over tot het realiseren van uw bouwwerk. De realisatie wordt gedaan door zeer ervaren monteurs die gebruik maken van de beste materialen. Door deze werkwijze kunnen we een prachtig bouwwerk garanderen! Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag!

 

 Overzicht van de recreatiewoning in Ter Aar

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!