• Home
  • Tuinatelier in Utrecht

Bouw een houten tuinatelier, net als in Utrecht!

In Utrecht is door Jaro Houtbouw een houten tuinatelier gebouwd. Het tuinatelier van hout, midden in Utrecht, is voorzien van houten gevelbekleding dat verticaal is aangebracht. De prachtige beplanking is vervolgens voorzien van een Zweedse kalkverf. De mooie kleurcombinatie past precies binnen de inrichting van de tuin. Het houten tuinatelier is geïsoleerd met glaswol isolatie, waardoor het binnen behaaglijk warm is in de winter en niet te warm in de zomer.

 

Tuinatelier midden in Utrecht uitgevoerd met een zadeldak    Ingericht tuinatelier te Utrecht met bureau en stoel

 

Een tuinatelier als houten werkruimte in de tuin

Het houten tuinatelier is op maat gemaakt, uitgevoerd met een zadeldak en compleet geïsoleerd. Doordat het tuinatelier is geïsoleerd, kan onze opdrachtgever 12 maanden per jaar genieten van de houten werkruimte in de tuin. Het gerealiseerde tuinatelier van hout in Utrecht, is voorzien van gevelbekleding dat verticaal is aangebracht. De duurzame houten beplanking, wat het houten tuinatelier een moderne look geeft, is vervolgens voorzien van een Zweedse kalkverf.

 

Deurkozijn en raam bij tuinatelier in Utrecht    Rabatdelen van de gevelwand bij atelier van hout

 

De voordelen van een atelier in de tuin

Wilt u ook een atelier in de tuin bouwen? Zo ja? We zetten de voordelen van een houten tuinatelier nog even op een rijtje:

  • Een tuinatelier van hout is milieuvriendelijk! Daarbij kunnen we uw houten atelier vrijwel onderhoudsarm uitvoeren.
  • Een houten tuinatelier biedt u meer functionele ruimte dan u durft te wensen. Gebruik het als hobbyruimte of tuinkantoor.
  • Jaro Houtbouw is dé leverancier als het gaat om maatwerk. Niet alleen het atelier in de tuin, maar ook de kozijnen worden op maat gemaakt!
  • Door onze prefab bouwmethode kunt u al op korte termijn genieten van een eigen tuinatelier. Uw atelier van hout staat binnen een dag!

Onze adviseurs kunnen u nog veel meer voordelen laten zien van een extra werkruimte, tuinatelier of geïsoleerd bijgebouw in de tuin!

 

Atelier in de tuin    Raamkozijn bij geïsoleerd tuinatelier

 

Wij leveren ieder houten tuinatelier op maat, ga een vrijblijvend gesprek aan en bouw ook een atelier in de tuin!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD TUINATELIER IN UTRECHT