• Home
  • Basisuitvoeringen
  • Basisuitvoering Haarlem

Basisuitvoering Haarlem 350 x 280 cm.

Basisuitvoering tuinkamer in Haarlem

Voortaan genieten van een tuinhuis of bijgebouw in de tuin? Een ruimte waar u kunt genieten van het buitenleven, de rust en misschien uw hobby? Bouw dan een houten tuinkamer met Jaro Houtbouw. Wij leveren maatwerk, maar door te kiezen voor basisuitvoering Haarlem geniet u van een snellere levering en gunstige prijs. Bekijk de specificaties en voordelen van ons unieke concept en kies ook voor basisuitvoering Haarlem.

 

Breedtemaat ca. 350 cm
Dieptemaat ca. 280 cm.

Vanaf: € 25.950,-


offerte AANVRAGEN


Detail dak van houten tuinkamer in Haarlem

 

Genieten in uw eigen houten tuinkamer


Geniet al op korte termijn van uw eigen tuinkamer, want doordat wij prefab bouwen kunnen we uw tuinkamer nauwkeurig en snel bouwen. De prachtige houten constructie is volledig geïsoleerd, daarbij zijn de benodigde folies aangebracht. Om de gevelbekleding geventileerd aan te brengen, is er ook vuren rachelwerk aangebracht op de gevelwanden. Dankzij onze unieke werkwijze, leveren wij uitsluitend duurzame tuinkamers van hout. Geïntresseerd in basisuitvoering type Haarlem? Vraag de prijs aan voor de tuinkamer zoals u het wenst.

 


Houten tuinkamer in de tuin te Haarlem

 

De ongekende voordelen:

 

 Volledig geïsoleerd: voor vier seizoenen plezier!

 Onderhoudsarm: door duurzame materialen!

 Een unieke uitstraling: modern en eigentijds!

 Inclusief montage: door ervaren timmerlieden!

Prijs op aanvraag (maatwerk mogelijk)!

 

offerte aanvragen


Basisuitvoering houten tuinkamer in Haarlem

 

Specificaties basisuitvoering Haarlem:


  • Het fundament bestaat uit een hardhouten funderingsregel en schroefpalen (125 cm.). Andere fundamenten mogelijk op aanvraag.
  • Uw tuinkamer wordt uitgevoerd met een geïsoleerde houten vloer.
  • De duurzame gevelwanden zijn geïsoleerd, voorzien van folies en gevelbekleding van thermisch gemodificeerd hout (klasse 1-2)!

  • Voor een stijlvolle en warme uitstraling, is de binnenzijde van uw duurzame atelier uitgevoerd met houten interieur beplating.
  • Uw tuinkamer wordt uitgevoerd met glazen deuren (uniek systeem)!
  • Het atelier is incl. duurzame bitumineuze dakbedekking en HWA.

Detail aluminium daktrim in de kleur zwart

 

Altijd al een houten tuinkamer willen bouwen in de tuin? Kies dan voor onze basisuitvoering en geniet van een prachtige tuikamer in de afmeting 350 x 280 cm. Het complete bijgebouw is volledig geïsoleerd en uitgevoerd met hoogwaardige dakbedekking. Met de stijlvolle glazen deuren bieden wij u een duurzaam en compleet buitenverblijf aan, zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven!

 

offerte AANVRAGEN

 

Binnenzijde houten tuinkamer in Haarlem  Voorzijde houten tuinkamer in Haarlem