• Home
  • Recreatiewoning in Noordwijkerhout

Recreatiewoning In Noordwijkerhout 550 x 1050 cm.

Prachtige foto van houten recreatiewoning met blauwe gevelbekleding

Wie wil dat nou niet, genieten op vakantie in een eigen recreatiewoning. U kunt het allemaal realiseren met een op maat gemaakte recreatiewoning van hout. Dit bedacht onze opdrachtgever in Noordwijkerhout zich ook! Ze bouwde samen met Jaro Houtbouw een heerlijk onderkomen in de vorm van een recreatiewonig in Noordwijkerhout. Het vakantieverblijf is volledig op maat gemaakt, compleet naar de wensen van onze klant. Het eindresultaat mag er wezen! Een prachtige recreatiewoning van hout, met cederen gevelbekleding!

 

Breedtemaat ca. 550 cm
Dieptemaat ca. 1050 cm.

Vanaf: € 57.750,-


offerte AANVRAGEN


Houten recreatiewoning in Noordwijkerhout blauw geschilderd    Tuin in de bloei bij houten vakantiewoning van Jaro Houtbouw

 

Bouw een duurzame recreatiewoning van hout

Jaro Houtbouw maakt alles op maat, wij doen dit in onze productie te Apeldoorn. Maatwerk heeft vele voordelen! Het is exclusief, eigentijds en zeer praktisch! Daarbij wordt er nauwkeurig gekeken naar de duurzaamheid en kwaliteit van onze materialen. Duurzaamheid en kwaliteit zijn belangrijke aspecten bij de bouw van uw recreatiewoning. Ook een recreatiewoning bouwen, net als in Noordwijkerhout? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur en laat u verrassen door de talloze opties.

 

Productie vakantiechalet in eigen fabriek    Foto van vuren dakspant op maat gemaakt in onze fabriek

 

Buitendienst monteurs van Jaro Houtbouw in Noordwijkerhout    Vakantieverblijf in aanbouw met riante voortuin

 

Genieten van de rust in een recreatiewoning

Niet alleen in Noordwijkerhout maar in heel Nederland plaatsen wij recreatiewoningen. Iedere recreatiewoning van hout wordt op maat gemaakt. Daarbij voeren we een vakantieverblijf uit met de beste ramen en deuren en meest duurzame materialen. Bedenk u geen moment en bouw ook een recreatiewoning van hout. Creëer de uitstraling zoals u het wenst, richt het helemaal in naar eigen idee en geniet van de rust als nooit tevoren!

 

Prachtige foto van houten recreatiewoning met blauwe gevelbekleding    Raamkozijn van hoogwaardige kwaliteit in houten vakantiechalet

 

Nutsvoorzieningen bij een houten recreatiewoning

Noordwijkerhout, het 'Hart van de Bollenstreek'! Geweldig om ook hier te mogen opereren als houtbouwer. De prachtige en authentieke recreatiewoning zal hier zeker tot haar recht komen! Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien, ook de nutsvoorzieningen zijn verwerkt in de constructie en geïnstalleerd door een gerenommeerd installateur. Zo doen we dat bij Jaro Houtbouw, u zoveel mogelijk ontzorgen is onze grootste uitdaging bij de bouw van een houten recreatiewoning!

 

Verzorgen van nutsvoorzieningen mogelijk bij Jaro Houtbouw    Recreatiewoning met sfeervolle kachel buiten en tuinset

 

Voortaan op vakantie in een eigen recreatiewoning, net als onze opdrachtgever in Noordwijkerhout? Neem vrijblijvend contact op!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD RECREATIEWONING IN NOORDWIJKERHOUT