• Home
  • Atelier in Amsterdam-Noord

Een atelier op maat voor exclusief maatwerk in Amsterdam-Noord!

Voor een kleurrijke tuin in Amsterdam-Noord is een houten atelier op maat geproduceerd en geleverd. Jaro Houtbouw mocht het houten atelier bouwen aan de hand van het ontwerp van onze opdrachtgever. Het atelier in de tuin, ten noorden van het IJ, heeft een stijlvolle uitstraling en straalt hierdoor exclusiviteit uit. Deze exclusiviteit behalen wij door exclusief maatwerk te leveren, uit eigen fabriek! Ieder atelier wordt op maat gemaakt en krijgt hierdoor de uitstraling zoals onze klant het in gedachten heeft.

 

Atelier op maat in de tuin te Amsterdam-Noord

 

Schilderlessen en workshops in een houten atelier    Optimaal genieten van de rust in een atelier van hout

 

Daktype op maat bij houten atelier

Het atelier in de tuin te Amsterdam is uitgevoerd met een merkwaardig en stijlvol daktype. Het is geen gewoon daktype, maar een gedraaid/scheef (scheluw) lessenaarsdak. Omdat wij beschikken over een eigen fabriek en alleen maar maatwerk leveren, konden we het daktype voor onze klant realiseren. Het unieke ontwerp, dat uitgedacht is door onze klant, past perfect binnen de uitstraling van de tuin.

 

Een foto van het atelier in de tuin te Amsterdam

 

Een atelier als werkruimte in de tuin

Het houten atelier is riant uitgevoerd, de ruimte in het atelier is uitermate geschikt voor het geven van schilderlessen en/of workshops. Ondanks de drukte in Amsterdam, kan onze klant optimaal genieten van de rust in het atelier van hout in de tuin. Wilt u ook een werkruimte in de tuin bouwen met Jaro Houtbouw? Laat het ons weten en realiseer uw eigen atelier op maat!

 

Een houten werkruimte in de tuin    Bouw een houten atelier op maat met Jaro Houtbouw

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Wij bereiken iedere achtertuin in Amsterdam!

Bij dit project moesten we ook weer uitwijken naar een moeilijk bereikbare achtertuin in Amsterdam. Het komt vaker voor dat we moeten bouwen in een achtertuin te Amsterdam welke slecht bereikbaar is. We kunnen ons daarom inmiddels specialist noemen in het bouwen van bijgebouwen, ateliers en chalets in de achtertuin te Amsterdam. Kortom: wilt u snel en duurzaam bouwen in Amsterdam en geen weken in de rommel leven, wij bouwen prefab en op maat!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD ATELIER IN AMSTERDAM-NOORD