• Home
  • Recreatiewoningen op Bonaire

Recreatiewoningen op Bonaire!

Op het prachtige Bonaire, een eiland in het Caribische deel van Nederland, mocht Jaro Houtbouw voor Red Palm Village recreatiewoningen bouwen. Maar liefst 10 recreatiewoningen en een houten ontmoetingsruimte zijn door Jaro Houtbouw geproduceerd, getransporteerd en gemonteerd op Bonaire. Samen met de opdrachtgever zijn we tot een geweldig eindresultaat gekomen. De opdracht leverde unieke foto’s op:

 

Jaro Houtbouw op Bonaire

 

Recreatiewoning van hout op Bonaire   Red Palm Village en Jaro Houtbouw

 

Recreatiewoningen van Jaro Houtbouw: prefab en op maat!

Jaro Houtbouw is gespecialiseerd in exclusief maatwerk en prefab houtbouw. Doordat wij prefab maatwerk leveren, kunnen wij snel bouwen. De houten recreatiewoningen zijn uitgetekend door onze bouwkundig tekenaar, na het tekenwerk konden we overgaan tot de productie in onze timmerfabriek. De gevelwanden van onze recreatiewoningen produceren wij altijd prefab en op maat. De complete ‘bouwpakketten’ zijn vervolgens per boot getransporteerd vanaf de haven in Rotterdam. Het was een echte maatwerkklus!

 

Bouwkundig tekenaar Jaro Houtbouw   Op maat gemaakt in onze fabriek

 

Complete 'bouwpakketten' in onze fabriek   Getransporteerd naar de haven van Rotterdam

 

Recreatiewoningen op schroefpalen

De houten recreatiewoningen staan gefundeerd op schroefpalen. Deze unieke en onderhoudsarme manier van funderen is duurzaam, schoon en snel. Een schroeffundering is daarbij nauwkeurig te positioneren en monteren, zonder graafwerk! De schroeffundering wordt namelijk met een sterke elektrische machine in de grond gedraaid. Schroefpalen zijn direct belastbaar en hebben een hoge stabiliteit.

 

Andere weersinvloeden op Bonaire   Containers uit de haven van Rotterdam

 

Schroefpalen als fundering   Recreatiewoningen op schroefpalen

 

Kunststof gevelbekleding voor de recreatiewoningen

Op Bonaire moesten we rekening houden met invloeden die we in Nederland niet kennen, als voorbeeld nemen we de termieten. Om dit tegen te gaan hebben we gekozen voor kunststof gevelbekleding. Door het gebruik van kunststof gevelbekleding voor de recreatiewoningen, wat voornamelijk bestaat uit hoogwaardig gerecycled kunststof, is het daarnaast mogelijk om op milieuvriendelijke en duurzame wijze te bouwen. Daarbij zijn de panelen sterk en is zeer onderhoudsarm.

 

Recreatiewoningen met kunststof gevelbekleding   Milieuvriendelijk en duurzaam bouwen met Jaro Houtbouw

 

Internationaal recreatiewoningen bouwen

Jaro Houtbouw is niet alleen actief in heel Nederland, maar ook internationaal recreatiewoningen bouwen behoort tot de mogelijkheden! Internationaal bouwen met Jaro Houtbouw kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bouwpakket of casco recreatiewoning, zodat u zelf de inrichting en binnenzijde van een recreatiewoning kunt afwerken zoals u het wenst. Het internationaal bouwen van een complete recreatiewoning inclusief keuken is ook mogelijk met Jaro Houtbouw!

 

Complete recreatiewoning inclusief keuken   Een slaapkamer in een recreatiewoning van hout

 

Zelf de inrichting bepalen bij een houten recreatiewoning   Kies voor een bouwpakket of casco recreatiewoning

 

Een compleet recreatiepark op Bonaire

Het eindresultaat van dit prachtige project is verbluffend. De palmbomen, sfeervolle verlichting, het restaurant, het zwembad en de recreatiewoningen van Jaro Houtbouw maken het tot een uniek en compleet recreatiepark op Bonaire. Wilt u ook een recreatiewoning bouwen in het buitenland, een recreatiewoning kopen voor op Bonaire of een eigen recreatiepark beginnen? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en realiseer uw eigen recreatiewoning van hout.

 

Palmbomen, sfeervolle verlichting en een zwembad   Het eindresultaat van dit prachtige project!

 

Recreatiewoningen bouwen in het buitenland met Jaro Houtbouw


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD RECREATIEWONINGEN OP BONAIRE