• Home
  • Houtskeletbouw woning

Houtskeletbouw woning

Beschikt u over een bouwkavel of is er het idee om een houtskeletbouw woning te bouwen? Welkom bij de specialist in maatwerk en prefab bouwen. Want een houtskeletbouw woning hoeft niet standaard te zijn, integendeel! Wij bouwen uw houtskeletbouw woning op maat, compleet conform uw woonwensen. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op en bouw uw eigen houtskeletbouw woning met Jaro Houtbouw!

 

Houtskeletbouw woning in IJsselmuiden namens Jaro Houtbouw    Zo bouwen wij een houtskeletbouw woning

 

Een dampopen houtskeletbouw woning bouwen

Het isoleren van een houtskeletbouw woning kan middels verschillende isolatiematerialen. Jaro Houtbouw heeft zich hierin, als professionele houtbouwer, ver ontwikkeld. Zo kunt u met Jaro Houtbouw een houtskeletbouw woning dampopen bouwen. Er zijn reeds dampopen houtskeletbouw woningen gebouwd door ons. Hierbij hebben we gebruik gemaakt van houtvezelisolatie als natuurlijk isolatieproduct, maar ook cellulose (papiervlokken).

 

Houtskeletbouw woning prefab en snel bouwen    Een dampopen houtskeletbouw woning in Elspeet

 

Materialen houtskeletbouw woning

Het complete skelet van een houtskeletbouw woning kan uitgevoerd worden naar de wensen van onze klant en eisen van de gemeente. Wij voeren niets standaard uit. Verschillende daktypes zijn mogelijk, de indeling kunt u zelf bepalen en de keuze in materialen is voor een groot deel aan u. Qua materiaal kunt u naast hout kiezen voor aluminium of kunststof (bij kozijnen) en bijvoorbeeld steen (als gemetselde schil).

 

Een houtskeletbouw woning met steen in Ermelo    Houtskeletbouw woningen met verschillende daktypes

 

Een houtskeletbouw woning met steen

Hierboven wordt het al een beetje benoemd, houtskeletbouw combineren met diverse materialen. U kunt bijvoorbeeld een houtskeletbouw woning met steen bouwen. Op de foto hierboven ziet u een woning in Ermelo met steen en hieronder de foto van een vrijstaande houtskeletbouw woning met steen in Elspeet. Het complete casco bestaat in dit geval uit het houtskeletbouw en de buitenzijde van de woning voeren we uit in een bepaald type baksteen, afhankelijk van uw wensen en de eisen van de gemeente.

 

Een vrijstaande houtskeletbouw woning met steen in Elspeet

 

Wij bouwen uw houtskeletbouw woning prefab en snel!

Jaro Houtbouw beschikt over een eigen fabriek. In onze fabriek te Apeldoorn kunnen we alle onderdelen voor uw houtskeletbouw woning produceren. Hierdoor kunnen we het houten casco op uw kavel snel opbouwen, waardoor u eerder van de houten woning kunt genieten. Het bouwen van uw houtskeletbouw woning doen onze eigen monteurs, en doordat we prefab en snel bouwen reduceren we samen de bouwkosten.

 

Prefab en snel bouwen doet u met Jaro Houtbouw    Houtskeletbouw woning door Jaro Houtbouw uit eigen fabriek

 

Ook een houtskeletbouw woning bouwen of hier meer informatie over ontvangen? Neem via onderstaande knop contact op!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!