• Home
  • Tuinkantoor in Prinsenbeek

Tuinkantoor in Prinsenbeek

 Prachtig tuinkantoor in Prinsenbeek

Dit tuinkantoor kenmerkt zicht door zijn gevelbekleding van Waxedwood. Waxedwood is een goede en duurzame gevelbekleding. Waxedwood bestaat uit Vurenhout welke verduurzaamd wordt door drukimpregnatie en de toevoeging van een speciale waxemulsie. Deze behandeling is goed voor een projectgarantie van 15 jaar en een hoge duurzaamheidklasse. Door de aantrekkelijke prijs en makkelijke wijze van verwerken is dit een veel gekozen gevelbekleding

 

Breedtemaat ca. 550 cm.

Dieptemaat ca. 1450 cm.

Vanaf: € 68.950,-


offerte AANVRAGEN


Glaspartij van het tuinkantoor in Prinsenbeek     Binnenzijde van het tuinkantoor in Prinsenbeek

 

 Jaro Houtbouw gaat zeer zorgvuldig te werk. Bij onze werkzaamheden staat het eindplaatje centraal, dit uiteraard zoals de klant dat in gedachten heeft. Door korte lijntjes met de opdrachtgever en de uitvoerders te houden is het mogelijk om prachtige bouwwerken neer te zetten. Zo ook bij dit kantoor, onder het kantoor is voor een betonvloer van 100 mm gezorgd, dit komt de duurzaamheid en stevigheid van het kantoor zeer ten goede. 

 

 Achterzijde van het tuinkantoor in Prinsenbeek     Berginsdeuren van het tuinkantoor in Prinsenbeek

 

Op de fundering zijn de wanden van het kantoor geplaatst, deze worden zoveel mogelijk prefab geplaatst. Dit betekent dat de wanden in de fabriek gemaakt worden en op locatie in elkaar gezet worden. Door deze manier van bouwen wordt er veel kostbare tijd gewonnen en kunnen we de overlast op uw locatie beperken tot het minimum. Nadat de wanden geplaatst zijn wordt het dak geplaatst. Jaro Houtbouw besteed veel aandacht aan de constructie voor het dak, dit is namelijk essentieel voor de duurzaamheid en stevigheid van het bouwwerk. Dit dak is vervaardigd uit een balklaag met dakbeschot en isolatie. Het geheel is afgewerkt met EPDM dakbedekking. EPDM-folie is zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal wat veel gebruikt wordt voor bedekking van daken. 

 

 Plattegrond van het tuinkantoor in Prinsenbeek     Tekening van het tuinkantoor in Prinsenbeek

 

Jaro Houtbouw zet zich volledig in om de wens van de klant uit te laten komen. We gaan dan ook zorgvuldig te werk. We brengen de wensen van de klant in kaart en gaan dan over tot het maken van een ontwerp en een offerte. Pas als de klant volledig tevreden is gaan we over tot het realiseren van het bouwwerk. Dit wordt gedaan door zeer ervaren monteurs en we maken gebruik van de beste materialen. Door deze combinatie van sterke eigenschappen kunnen we veel bouwwerken naar volledige tevredenheid van de klant opleveren.  

 

 Voorzijde van het tuinkantoor in Prinsenbeek

 

Ook een tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!