• Home
  • Gastenverblijf in Monster

Gastenverblijf in Monster

Gastenverblijf in Monster

Het gastenverblijf Monster is uitgevoerd met een prachtige cederen gevelbekleding, en een grote glazen pui. Door deze combinatie van cedar en glas wordt er een bouwwerk gecreëerd waar u jaren van kunt genieten en welke een erg moderne uitstraling heeft. Verder is het gastenverblijf voorzien van dakpannen, waardoor de duurzaamheid van dit bouwwerk kan worden gegarandeert.

 

Breedtemaat ca. 750 cm.

Dieptemaat ca. 1121 cm.

Vanaf: € 94.950,-offerte AANVRAGEN


 

Glaspui gastenverblijf in Monster    Overkapping mantelzorgwoning in Monster

 

Het team van Jaro Houtbouw is een zeer gedreven, jong en flexibel team. In al onze werkzaamheden gaan we uit van de wens van de klant. Zo ook bij dit gastenverblijf, we zijn eerst om tafel gegaan met de klant om alle wensen in kaart te brengen. Na dat we dit gedaan hebben gaan we over tot het maken van een ontwerp en een offerte, pas als deze geheel aansluit bij de wensen van de opdrachtgever gaan we over tot het realiseren van uw bouwwerk. Dit doen we met uiterste precisie en in nauw overleg met de klant.

 

 Keuken van het gastenverblijf in Monster     Toilet van het gastenverblijf in Monster

 

Wij bieden verschillende mogelijkheden, zo kunnen wij uw bouwwerk casco opleveren, dit betekent dat we alleen de wanden plaatsen. In dit geval moet u de binnenafwerking en de installatie zelf (laten) regelen. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw bouwwerk sleuterlklaar af te leveren, in dit geval zorgen wij voor de installatie, het loodgieterswerk, en de verdere binnenafwerking. 

Onze bouwwerken worden zoveel mogelijk prefab gemaakt, dit betekent dat de wanden in de fabriek gemaakt en op een aanhanger naar de bouwlocatie vervoerd worden. Op uw bouwlocatie word uw bouwwerk in elkaar gezet. Door deze efficiente manier van bouwen besparen we veel tijd en kunnen we de overlast op uw locatie beperken tot het minimum.

 

 Interieur van het gastenverblijf in Monster     Overzicht van het gastenverblijf in Monster

 

Jaro Houtbouw gaat voor het beste resultaat, om dit te realiseren maken we gebruik van zeer duurzame materialen. Bij dit gastenverblijf is gebruik gemaakt van Red Cedar gevelbekleding, Red Cedar is een houtsoort met prachtige eigenschappen, zo is het onbehandeld toe te passen, hierdoor is uw bouwwerk onderhoudsarm. De structuur van het hout is zeer fraai en Red Cedar heeft een enorme kleurvariatie. Cedarhout is ook zeer bestand tegen de invloeden van het weer, het hout zal dus niet kromtrekken of barsten. Kortom, een perfecte keuze om uw bouwwerk mee te bekleden!

Ook een gastenverblijf bouwen met Red Cedar?  Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag!

 

 Zijkant van het gastenverblijf in Monster     Detail van het gastenverblijf in Monster

 

Ook een gastenverblijf bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!