• Home
  • Recreatiewoning in Valkenswaard

Recreatiewoning in Valkenswaard

 Overzicht van de recreatiewoning in Valkenswaard

Deze prachtige recreatiewoning in Valkenswaard is ontworpen en gerealiseerd door Jaro Houtbouw. De buitenzijde van het bouwwerk is uitgevoerd met Lariks potdekselwerk geïmpregneerd met wax. Deze wax zorgt voor een goede bescherming van het hout waardoor de duurzaamheid van de woning wordt gegarandeerd. Het Lariks hout in combinatie met het vele glaswerk zorgt voor een prachtig geheel.

 

Breedtemaat ca. 500 cm.

Dieptemaat ca. 900 cm.


Vanaf: € 30.000,-


offerte AANVRAGEN


 Zijkant van de recreatiewoning in Valkenswaard    Binnenkant van de recreatiewoning in Valkenswaard

 

Jaro Houtbouw werkt met de beste materialen, voor de ramen en deuren word hardhout gebruikt, dit is zeer duurzaam en ijzersterk. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het dak, een goede constructie is essentieel voor een veilige en duurzame woning! Bij deze woning bestaat de dakconstructie uit spanten en gordingen en een vurenhouten balklaag met hierop een dakbeschot. Als dakbedekking zijn er antraciet kleurige dakpannen gelegd met op de nok vorstpannen.

 

 Voorkant van de recreatiewoning in Valkenswaard

De Woning is voorzien van een verdiepingsvloer, hierdoor gaat er geen ruimte verloren. Er is een vaste trap aangebracht met aan 2 zijden een traphek, veiligheid gaat bij Jaro Houtbouw boven alles!  

Aan de voorkant van de schuur is een dubbele klamdeur aangebracht, deze is uitgevoerd met Lariks rabatdelen. Lariks is een harshoudende houtsoort, hierdoor is het ongevoelig voor rotten en schimmels. 

Verder zijn er goten aangebracht zodat het hemelwater afgevoerd wordt. De boeidelen van de woning zijn afgewerkt met Lariks delen, zo wordt de woning één prachtig geheel. 

De recreatiewoning in Valkenswaard is door Jaro Houtbouw naar volle tevredenheid van de klant ontworpen, uitgevoerd en opgeleverd. Het past precies thuis in zijn omgeving en is van alle gemakken voorzien!

 

 

 

Ook een woning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!