• Home
  • Recreatiewoning in Oostkapelle

Recreatiewoning in Oostkapelle

 Voorkant van de recreatiewoning in Oostkapelle

De recreatiewoning in Oostkapelle is uitgevoerd met een overkapping in dezelfde stijl als de woning. De woning is uitgevoerd me ModiWood Colour rabatdelen. ModiWood is hout wat door verhitting zeer bestendig is gemaakt tegen invloeden van het weer. Gevelbekleding van ModiWood is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk en het geeft de recreatiewoning met overkapping een magnifieke uitstraling.

 

Breedtemaat ca. 800 cm.

Dieptemaat ca. 500 cm.

Vanaf: € 96.000,-


offerte AANVRAGEN


 Overkapping van de Recreatiewoning in Oostkapelle    Woonkamer van de recreatiewoning in Oostkapelle

 

De recreatiewoning in Oostkapelle is volledig prefab gemaakt, dit betekent dat de wanden van de woning geproduceerd worden in de fabriek, door deze efficiënte werkwijze kunnen wij de recreatiewoning op locatie in korte tijd in elkaar zetten. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat u op locatie zo weinig mogelijk overlast heeft. Deze recreatiewoning is uitnemend geschikt om te verhuren of zelf te gebruiken. Door zijn prachtige natuurlijk uitstraling valt het weg in zijn omgeving, tevens is er alle ruimte om te genieten van de prachtige natuur rondom Oostkapelle. 

 

 Keuken van de recreatiewoning in Oostkapelle    Slaapkamer van de recreatiewoning in Oostkapelle

 

Jaro Houtbouw begeleid en ontzorgt u in het hele bouwtraject; eerst gaan we om tafel om alle wensen in kaart te brengen. Daarna maken we een ontwerp en een offerte, zodra deze volledig aansluit aan uw wensen gaan we over tot het bouwen van de woning. De bouw wordt gedaan door ervarten monteurs en we maken gebruik van de beste materialen. Het is zelfs mogelijk om de afwerking van uw woning ook door ons te laten doen, als u dit doet leveren wij de woning sleutelklaar op. Kortom, wij gaan voor tevreden klanten en gaan daarbij zeer zorgvuldig te werk!

 

Tekening van de recreatiewoning in Oostkapelle    Plattegrond van de recreatiewoning in Oostkapelle

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!