• Home
  • Tuinkantoor in Lemerveld

Tuinkantoor in Lemelerveld

 Overzicht van het tuinkantoor in Lemelerveld

Het tuinkantoor in Lemelerveld is uitgevoerd met Red Cedar gevelbekleding. Dit is een houtsoort met een enorme duurzaamheid. Red Cedar staat bekend om zijn grote kleurvariatie. Van geelbruin tot zalmkleurig, het is in zeer veel kleuren aan te brengen. Daarbij komt dat het hout niet behandeld hoeft te worden, dit kan wel maar is niet nodig, het is dus ook nog eens zeer onderhoudsarm. Deze eigenschapen bij elkaar zorgen ervoor dat Red Cedar een veel gebruikte en prachtige gevelbekleding is.

 

Breedtemaat ca. 550 cm.

Dieptemaat ca. 350 cm.

Vanaf: € 31.950,-


offerte AANVRAGEN


 Voorkant van het tuinkantoor in Lemelerveld     Bouw van het tuinkantoor in Lemelerveld

 

Jaro Houtbouw gaat in zijn werkzaamheden zeer zorgvuldig te werk. Bij dit kantoor zijn we begonnen met de fundering, dit is niet in alle gevallen nodig omdat er al een fundering kan liggen. Deze fundering bestaat uit een hardhouten fundering met piketten met daarop een geisoleerde houten vloer. Dit geheel is afgewerkt met plaatmateriaal. Dit is een veel gebruikte fundering, maar we bekijken bij elk bouwwerk afzonderlijk wat nodig is.

Zodra de fundering er is en goed is gaan we over tot het plaatsen van de wanden, onze bouwwerken worden zoveel mogelijk prefab gemaakt, dit houdt in dat de wanden in de fabriek gemaakt worden en op de locatie in elkaar gezet worden. Hierdoor kunnen we de overlast op uw locatie beperken tot het minimun. De wanden van dit tuinkantoor bestaan uit houten regelwerk met daartussen isolatie(zie foto hieronder). Aan de buitenzijde zijn de wanden verticaal bekleed met Red Cedar.  

Het dak van het tuinkantoor is vervaardigd uit een balklaag met daarop vellinghout met isolatie. Het dak is bedekt met EPDM dakbedekking. EPDM-folie is zeer duurzaam folie wat veel gebruikt wordt als dakbedekking. EPDM gaat jaren mee en is erg milieuvriendelijk. 

 

 Binnenkant van het tuinkantoor in Lemelerveld     Dak van het tuinkantoor in Lemelerveld

 

Alles wat Jaro Houtbouw werkt is maatwerk, daardoor kunnen wij bij onze werkzaamheden volledig inzetten op de wensen van de klant, uiteraard binnen de mogelijkheden. Zodra we alle wensen van de klant in kaart hebben gebracht gaan we over tot het maken van een ontwerp en een offerte. Zodra deze volledig naar wens zijn gaan we over tot het realiseren. Hierbij houden we korte lijntjes tussen de opdrachtgever en de monteurs, daardoor kunnen we de montage meestal vlot en goed laten verlopen. Zo ook bij dit kantoor, het is naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd, een prachtig resultaat!

 

 Voorkant van tuinkantoor in Lemelerveld     Zijkant van het tuinkantoor in Lemelerveld

 

Ook een tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!