• Home
  • Recreatiewoning in Soest

Recreatiewoning in Soest

 Voorkant van de recreatiewoning in Soest

De recreatiewoning Soest is uitgevoerd met een cederen gevelbekleding en een strakke moderne Aluzink dakbedekking en een grote glazen glaspui. Hierdoor is er in de recreatiewoning ruim voldoende natuurlijk licht beschikbaar. Alles wat Jaro Houtbouw bouwt is maatwerk, dat is te zien aan de uitzonderlijke maat en uitstraling van deze woning.

 

Breedtemaat ca. 700 cm.

Dieptemaat ca. 500 cm.

Vanaf: € 78.950,-


offerte AANVRAGEN


 Overzicht van de recreatiewoning in Soest     Zijkant van de recreatiewoning in Soest

 

De recreatiewoning is uitgevoerd met een gordingenkap. Het geheel is afgewerkt met een boeiplank van red cedar. Jaro Houtbouw gaat bij zijn werkzaamheden zeer zorgvuldig en met uiterste precisie te werk. We brengen eerst uw wensen in kaart en maken aan de hand daarvan een offerte en een ontwerp. Pas als deze volledig aansluit bij uw wensen gaan we over tot het realiseren van uw bouwwerk, dit wordt gedaan door ervaren monteurs die gebruik maken van de beste materialen.

Door de korte lijntjes tussen de opdrachtgever en de uitvoerders kunnen wij een vlot verloop van de bouw garanderen. Aangezien alles maatwerk is, is er veel mogelijk, uw wensen willen wij, uiteraard binnen de mogelijkheden, allemaal uit laten komen.

 

 Binnenkant van de recreatiewoning in Soest     Interieur van de recreatiewoning in Soest

 

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!