• Home
  • Garage in Aerdenhout

Garage in Aerdenhout

 Voorkant van de garage in Aerdenhout

De garage in Aerdenhout is aan de hand van de wensen van de klant ontworpen en gerealiseerd. Door zijn prachtige gevelbekleding van Red Cedar en door zijn natuurlijke uitstraling past de garage perfect thuis in zijn natuurlijke omgeving. In de garage ruimte is voldoende ruimte voor, naast het stallen van twee auto's, tuingereedschap op te bergen.

 

Breedtemaat ca. 700 cm.

Dieptemaat ca. 900 cm.

Vanaf: € 39.500,-


offerte AANVRAGEN


 Detail van de gevelbekleding van de garage in Aerdenhout     Detail van de garage in Aerdenhout

 

De garage is bekleed met Red Cedar open gevelbekleding. Dit hout staat bekend om zijn unieke kwaliteit en natuurlijke duurzaamheid. Het blijft vrij van aantasting van schimmels en insecten. Als het hout onbehandelt wordt aangebracht, dan verweert de bekleding vrij snel en krijgt het een prachtige grijze kleur. Door het hout te bewerken houdt het zijn prachtige kleur. Door een uiterst duurzame buitenwand bekleding toe te passen bent u gegarandeerd van jarenlang gebruik zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Ceder is uiterst duurzaam en heeft duurzaamheidsklasse II.

Jaro Houtbouw gaat bij zijn werkzaamheden uit van de wens van de klant. Wij dragen duurzaamheid en degelijkheid hoog in het vaandel. Door onze korte lijntjes tussen de opdrachtgevers en uitvoerders kunnen we een goed resultaat garanderen. 

 

 Zijkant van de garage in Aerdenhout     Overzicht van de garage in Aerdenhout

 

Ook een garage bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!