• Home
  • Veranda in Heerde

Een exclusieve veranda van hout in Heerde

In Heerde is een exclusieve veranda gebouwd van hout. Het prachtige en sfeervolle onderkomen in de vorm van een Amerikaanse veranda aan de woning heeft een landelijke uitstraling. Samen met onze opdrachtgever is de exclusieve houten veranda van hout tot stand gekomen. De wensen van onze klant staan altijd centraal, zo ook bij de houten veranda in Heerde. We hebben een eigen fabriek en produceren iedere veranda op maat!

 

Een Amerikaanse veranda aan de woning

 

Een houten vloer onder de veranda

Door een veranda te bouwen met een houten vloer, creëert u een huiselijke sfeer onder de kap van de aanbouw-veranda. Onze opdrachtgever heeft om deze reden ook gekozen voor een houten vloer onder de veranda. Bij zwoele zomeravonden kunnen de deuren open van de woonkamer en geniet men van een extra leefruimte in de tuin. De houten vloer is functioneel voor een prettige instap vanuit de woonkamer. Daarbij is de houten vloer een sfeervolle toevoeging aan de veranda.

 

Een veranda met een houten vloer en huiselijke sfeer    Sierlijke schoren bij de staanders van een houten veranda

 

Unieke details bij deze exclusieve veranda

De stijlvolle houten veranda is uitgevoerd met balustrade hekken en sierlijke schoren bij de staanders. Deze unieke details van hout maken het tot exclusieve veranda. Jaro Houtbouw levert alleen maar maatwerk én hout is zeer bewerkelijk. Hierdoor kunt u prachtige combinaties maken en een exclusieve veranda op maat realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met de specialist in exclusieve veranda’s!

 

Houten aanbouw-veranda in Heerde    Een exclusieve veranda van hout met unieke details

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD VERANDA IN HEERDE