• Home
  • Recreatiewoning in Sneek

Recreatiewoning in Sneek

 Overzicht van de recreatiewoning in Sneek

De recreatiewoning staat in een prachtig landelijk gebied in Sneek. Het is gebouwd met veel ramen zodat de bewoners veel licht in huis hebben en kunnen genieten van het prachtige uitzicth over de landerijen; een woning waarin de bewoners volledig tot rust komen.

 

Breedtemaat ca. 600 cm.

Dieptemaat ca. 860 cm.


Vanaf: € 850.000,-


offerte AANVRAGEN


 

 Detail van de recreatiewoning in Sneel     Schuurtje aan recreatiewoning in Sneek

 

De gevelbekleding van deze ruim opgezette woning is van douglas planken, dit is een redelijk duurzame houtsoort, die jaren mee kan. De binnenwanden zijn afgewerkt met gips en vuren veilingdelen, tussen de buiten- en de binnenwand is gezorgd voor isolatie, dit verhoogt de duurzaamheid van het gebouw. 

 

 Voorzijde van de recreatiewoning in Sneek     Achterzijde van de recreatiewoning in Sneek

 

De ramen en de deuren van de woning zijn van Hardhout, dit is zeer duurzaam en zal niet verrotten. Naast de woning is een schuurtje gemaakt, hierdoor is er genoeg ruimte om spullen in op te bergen. Overal wordt voor gezorgd!
De kap van de woning is voorzien van gordingen, veilingdelen, isolatie en dakpannen, een zeer degelijke, stevige en duurzame kap. 

 

 Plattegrond van de recreatiewoning in Sneek

De woning wordt door ons ontworpen helemaal naar wens van de klant, in deze woning is boven de twee slaapkamers op de begane grond een verdieping gecreëerd waardoor er nog een extra slaapplaats aanwezig is. 

De open vide in de woonkamer geeft een heerlijk open gevoel van ruimte. Kortom: de hele woning is van zoveel mogelijk gemakken voorzien.
De recreatiewoning in Sneek is geheel naar tevredenheid van de klant opgeleverd, de bewoners kunnen in alle rust genieten van het prachtige Sneek.

 

 

 

 

 

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!