• Home
  • Tuinkantoor in Amsterdam

Tuinkantoor in Amsterdam

Overzicht van het tuinkantoor in Amsterdam

Het tuinkantoor in Amsterdam is ontworpen in de stijl die de klant graag wilde. Er is gebruik gemaakt van het lessenaarsmodel. Het kantoor is voorzien van dubbele deuren. Er is gezorgd voor veel ramen, hierdoor ontstaat er van weerszijden lichtinval, wat een heerlijk ruimtelijk gevoel geeft. Door zijn mooie uitstraling past het kantoor perfect thuis in zijn omgeving.

 

Breedtemaat ca. 750 cm.

Dieptemaat ca. 500 cm.


Vanaf: € 30.000,-


offerte AANVRAGEN


 Zijkant van het tuinkantoor in Zwolle     Achterkant van het tuinkantoor in Zwolle

 

Het tuinkantoor in Zwolle is voorzien van een geïsoleerde houten vloer. Voor het bekleden van het kantoor is gebruik gemaakt van regelwerk met daarop horizontaal channelsiding, dit geeft het kantoor een strakke look. De wanden zijn geïsoleerd waardoor het kantoor elk seizoen gebruikt kan worden. 

Bij Jaro Houtbouw besteden we veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een veilig een duurzaam bouwwerk. Bij dit kantoor is gebruik gemaakt van een balklaag met veilingdelen en isolatie. Hierop is EPDM folie aangebracht, dit is zeer duurzaam folie, wat ook zeer milieuvriendelijk is. 

Het tuinkantoor in Amsterdam is door Jaro Houtbouw naar volle tevredenheid van de klant ontworpen en opgeleverd, een prachtig resultaat!

 

 

Ook een tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!