• Home
  • Tuinkantoor in Amsterdam

Tuinkantoor in Amsterdam

Tekening van het tuinkantoor in Amsterdam

Dit tuinkantoor is ontworpen gerealiseerd door Jaro Houtbouw, geheel naar wensen van de klant. De wanden zijn uitgevoerd met Red Cedar, dit hout staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende kwaliteit. Deze houtsoort kan perfect onbehandeld toegepast worden en zal na verloop van tijd vergrijzen, hierdoor valt deze woning schitterend weg in zijn omgeving, prachtig!

 

Breedtemaat ca. 15000 cm.

Dieptemaat ca. 600 cm.


Vanaf: € 72.000,-


offerte AANVRAGEN


 

 Prefab bouw van tuinkantoor in Amsterdam     Zijkant van het tuinkantoor in Amsterdam

 

Dit tuinkantoor is prefab gebouwd, dit betekent dat de wanden van de bouwwerken in de fabriek gemaakt worden en daarna met een vrachtauto naar de bouwlocatie worden vervoerd. Hierdoor besparen we veel tijd en kunnen we het bouwwerk op de locatie snel in elkaar zetten.
Wij maken gebruik van de beste materialen, dit om de duurzaamheid van onze bouwwerken te garanderen, daarom is bij dit kantoor voor de bekleding van de wanden gekozen voor Red Cedar. Voor de kozijnen en deuren is gebruik gemaakt van hardhout, dit is zeer duurzaam. 

Bij Jaro Houtbouw wordt veel aandacht besteed aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een duurzaam en stevig bouwwerk, bij dit kantoor is gekozen voor een balklaag, veilinghout met isolate en dit geheel bedekt met EPDM-folie. Dit is zeer milieuvriendelijk folie en heeft een extreem hoge duurzaamheid.  

 

 Plattegrond van het tuinkantoor in Amsterdam

 

Jaro Houtbouw speelt met uiterste precisie in op de wensen van de klant. We beginnen met de wensen van de klant in kaart te brengen en uit te werken in een tekening. Zodra de klant hier volledig tevreden mee is en geen verdere aanpassingen heeft, gaan we over tot het realiseren van het bouwwerk. Dit wordt door vakbekwame mensen gedaan, zodat een goed resultaat gegarandeerd is. 

 

 Overzicht van het kantoor in Amsterdam     Overzicht van het prachtige tuinkantoor in Amsterdam

 

Ook een tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!