• Home
  • Recreatiewoning in Leiden

Recreatiewoning in Leiden

 Overzicht van de recreatiewoning in Leiden

De recreatiewoning in Leiden is uitgevoerd met gevelbekleding van Dumowood. Dumowood is gemodificeerd hout, dit betekend dat het hout door verhitting duurzaam is gemaakt. Door dit proces is het hout bestand tegen invloeden van het weer. Door de unieke eigenschappen van deze houtsoort wordt het veelvoudig toegepast als gevelbekleding van houten bouwwerken.

 

Breedtemaat ca. 1000 cm.

Dieptemaat ca. 700 cm.

Vanaf: € 85.750,--


offerte AANVRAGEN


 Voorkant van de recreatiewoning Leiden     Zijkant van de recreatiewoning in Leiden

 

De recreatiewoning in Leiden is prefab gebouwd, dit betekent dat de wanden zoveel mogelijk in de fabriek gemaakt worden. Daarna worden ze naar de bouwlocatie vervoerd en dan wordt de woning in elkaar gezet. Door deze efficiente manier van bouwen winnen we veel tijd en kunnen we de overlast op uw locatie beperken tot het minimum. 

Jaro Houtbouw gaat in zijn werkzaamheden zeer zorgvuldig en met uiterste precisie te werk, we zetten ons volledig in om uw wensen uit te laten komen. Zo maken we samen een plattegrond, zoals hieronder, en helpen we u bij het vinden van een geschikte indeling van uw woning. Door onze korte lijntjes tussen opdrachtgever en uitvoerders kunnen we succes garanderen!

 

 Interieur van de recreatiewoning in Leiden    Plattegrond van de recreatiewoning in Leiden

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!