• Home
  • Mantelzorgwoning in Maastricht

Mantelzorgwoning in Maastricht

 Voorkant van mantelzorgwoning in Maastricht

Deze luxe mantelzorgwoning is uitgevoerd met veel ramen, hierdoor kunnen de bewoners extra genieten van het prachtige uitzicht over de stad Maastricht.

 

Breedtemaat ca. 1800 cm.

Dieptemaat ca. 500 cm.

Vanaf: € 150.000,-


offerte AANVRAGEN


Voor een optimale beleving van de natuur en het uitzicht is er gekozen voor veel ramen in de woning, hierdoor kunnen de bewoners beter naar buiten kijken en komt het buitenleven beter naar binnen toe. 

 

 

 vloerconstructie mantelzorgwoning in Maastricht    Bouw van mantelzorgwoning in Maastricht

 

De vloerconstructie bestaat uit schroefpalen met daarop en azoberingbalk, hierop is een geïsoleerde vloerconstructie geplaatst.
De wanden zijn voorzien van thermisch gemodificeerd vuren, dit betekent dat het ruwe hout door de hitte van stoom verandert in een zeer sterke isolerende bekleding. De planken zijn hierdoor minder vatbaar voor schimmels en krijgen een langere levensduur. kortom: duurzaam en betaalbaar dat perfect aansluit op het Nederlandse klimaat.

 

Platttegrond van de Mantelzorgwoning in Maastricht

 

De woning is ontworpen naar de wensen van de klant.

 

 Overzicht vanaf de zijkant van de mantelzorgwoning in Maastricht

 

Uiteindelijk is de Mantelzorgwoning volledig naar wens van de klant opgeleverd. De bewoners kunnen nu genieten van een prachtig uitzicht over Maastricht en kunnen in hun woning genieten van de prachtige natuur van Nederland.

 

Ook een mantelzorgwoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!