• Home
  • Mantelzorgwoning Monster

Houten mantelzorgwoning in Monster

Mantelzorgwoning in Monster

De mantelzorgwoning Monster is aangesloten op de bestaande woning. Hierdoor wordt het veel gemakkelijker voor de mantelzorg behoevende om gezellig een bakje koffie te kunnen drinken bij de mantelzorg verlener of andersom. Uiteraard maakt dit het ook mogelijk om gemakkelijk even bij elkaar naar binnen te lopen, waardoor eventuele eenzaamheid effectief wordt aangepakt. Hierdoor gaat de kwaliteit van leven omhoog voor zowel de mantelzorg verlener als behoevende.

 

Breedtemaat ca. 620 cm
Dieptemaat ca. 950 cm.

Vanaf: € 65.950,-


 

Mantelzorgwoning Monster

 

Prefab mantelzorgwoning Monster

De bouw van de mantelzorgwoning Monster is volledig prefab verlopen. Dit houdt in dat de wanden als volledige elementen worden geleverd en de mantelzorgwoning op locatie worden opgebouwd. Het grote voordeel van deze manier van bouwen is de verhoogde efficiëntie. Het bouwen op locatie is namelijk vele malen korter aangezien de mantelzorgwoning in de fabriek al is voorbereid.

 

Bouw mantelzorgwoning Monster    Wandelement mantelzorgwoning Monster

 

Omgeving

De mantelzorgwoning in Monster is gebouwd in een prachtige omgeving. De mantelzorgwoning en de bestaande woning zijn volledig omgeven door glastuinbouw. Verder is er rond de mantelzorgwoning een weiland waar enkele schapen lopen, hierdoor is er vanuit de mantelzorgwoning altijd wat zien.

 

Zonsondergang mantelzorgwoning Monster

Mantelzorgwoning op maat bouwen? Neem vandaag nog contact op met de specialist!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD MANTELZORGWONING IN Monster