• Home
  • Houten overkapping in Elspeet

Houten overkapping bouwen in Elspeet? Wij zijn de specialist!

Samen met Jaro Houtbouw een houten overkapping bouwen in Elspeet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren iedere houten overkapping op maat, waardoor u de overkapping kunt bouwen zoals u wenst. Moet de overkapping aan huis gebouwd worden of komt de overkapping van hout vrijstaand te staan in de achtertuin? In welke uitvoering u de houten overkapping in Elspeet ook wenst: wij zijn de specialist!

 

Houten overkapping bouwen in Elspeet door Jaro Houtbouw

 

Ontwerp uw eigen overkapping van hout

Altijd al een eigen ontwerp willen maken voor een overkapping van hout? Realiseer een houten overkapping met Jaro Houtbouw en bouw een buitenverblijf zoals u het wenst! Wij bouwen een veranda aan het huis, of een overkapping in de tuin zoals u dat wenst. In Elspeet hebben we ook een houten overkapping gebouwd. Deze veranda is uitgevoerd met kozijnen en houten wanden.

 

Houten overkapping als aanbouwveranda in Elspeet    Houten overkapping aan huis bouwen

 

Een overkapping als aanbouwveranda

In Elspeet is een overkapping als aanbouwveranda gerealiseerd. Het houten bouwwerk is tegen een bestaand restaurant aangebouwd. De overkapping in de vorm van een houten veranda, is na montage rondom voorzien van wanden met kozijnen. De houten veranda is in onze fabriek op maat gemaakt. Doordat we beschikken over ervaren timmerlieden en professionele machines, kunnen we iedere veranda op maat produceren.

 

Houten overkapping van Jaro Houtbouw uit eigen fabriek    Ontwerp uw eigen overkapping en bouw met Jaro Houtbouw

Ook een houten overkapping bouwen, net als in Elspeet? Neem contact op met de specialist en bouw een houten veranda of overkapping!

 

CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

Ontwerp en bouw uw eigen overkapping van hout met Jaro Houtbouw!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD HOUTEN OVERKAPPING IN ELSPEET