• Home
  • Garage in Woerden

Garage in Woerden

 Plattegrond van de garage in Woerden

De garage in Woerden is door Jaro Houtbouw volledig naar wens van de klant ontworpen, dit doen wij in nauw contact met onze klanten. We brengen alle wensen in kaart en gaan aan de hand daarvan over tot het maken van een ontwerp. Zodra dit ontwerp helemaal aansluit bij wat de klant wil gaan we over tot het realiseren van het bouwwerk. Dit laten we doen door ervaren monteurs die gebruik maken van zeer goede en duurzame materialen, wij gaan voor het beste resultaat!

 

Breedtemaat ca. 800 cm.

Dieptemaat ca. 1500 cm.

Vanaf: € 90.000,-


offerte AANVRAGEN


 Voorkant van de garage in Woerden met afmetingen.    Zijkant van de garage in Woerden met afmetingen

 

Deze garage is gerealiseerd met gangbare maten, maar omdat alles wat Jaro Houtbouw realiseerd maatwerk is, is bijna elke gewenste afmeting mogelijk. 

Deze prachtige garage is uitgevoerd met Red Cedar, dit hout staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en zijn hoge duurzaamheid. Het kan uitstekend onbehandeld toegepast en gaat met de tijd vergrijzen, uiteraard kan het hout ook behandeld worden met verf en lak. Door de magnifieke uitstraling en zijn hoge duurzaamheid van dit hout is het één van de meest toegepaste houtsoorten van Nederland.

 

 Overzicht van de garage in Woerden     Zijkant van de garage in Woerden

 

Uw garage bouwen kunt u zonder zorgen aan Jaro Houtbouw overlaten, elke stap wordt met u overlegt en we doen er alles aan om uw bouwwerk geheel naar uw wens te realiseren. Wij besteden veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor de stevigheid, veiligheid en duurzaamheid van uw bouwwerk. Zo is ook bij deze garage zeer zorgvuldig te werk gegaan. Het dak en delen van de wanden zijn afgewerkt met geisoleerde wandpanelen, dit zorgt voor duurzaamheid en geeft het bouwwerk tevens een prachtige uitstraling. 

 

Ook een garage bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!