• Home
  • Mantelzorgwoning in Groessen

Mantelzorgwoning in Groessen

 Sfeerimpressie van de mantelzorgwoning in Groessen

De mantelzorgwoning is voorzien van zwart potdeksel. Dit geeft het geheel een prachtige landelijke uitstraling. De mantelzorgwoning Groessen is uitgerust met eikenhouten gebinten en schoren. Dit geeft het geheel een authentieke uitstraling. De woning is vrij tussen de weilanden geplaatst, dankzij de landelijke uitstraling van het geheel zorgt dit voor een prachtig plaatje.

 

Breedtemaat ca. 1800 cm.

Dieptemaat ca. 1200 cm.

Vanaf: € 145.950,-


offerte AANVRAGEN


 Voorkant van de mantelzorgwoning in Groessen     Zijkant van de mantelzorgwoning in Groessen

 

De zorgwoning is uitgevoerd met een garage voor de auto's, hierdoor krijgt het bouwwerk een dubbele functie. Zoals u op de plattegrond kunt zien is er zelfs een berging vervaardigd waarin gereedschappen, fietsen of anders spullen in opgeborgen kunnen worden. Het deel waarin wij nu de berging gemaakt hebben zou ook als tuinkantoor gebruikt kunnen worden aangezien alles wat wij maken maatwerk is. 

 

 Detail van de mantelzorgwoning in Groessen     Detail van de zijkant van de mantelzorgwoning in Groessen

 

De wanden zijn vervaardigd uit WaxedWood, dit is zeer duurzaam hout wat door vacuüm- en drukimpregnering beschermd is tegen houtaantasting. Hierdoor is het hout zeer goed bestand tegen invloeden van het weer. Een uitstekende keuze om u woning mee te bekleden!

De wanden van deze zorgwoning bestaan uit regelwerk waarop de gevelbekleding is aangebracht. De woning is zeer goed geïsoleerd waardoor het een verblijf is wat het hele jaar gebruikt kan worden. Jaro Houtbouw besteed zeer veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een veilig, stevig en duurzaam bouwwerk. Het dak van deze mantelzorgwoning is voorzien van Unidek dakplaten, het platte dak is voorzien van EPDM folie, dit is zeer duurzaam en milieuvriendelijk folie wat veel wordt gebruikt als dakbedekking. 

 

Interieur van de keuken van de mantelzorgwoning in Groessen     Interieur van de mantelzorgwoning in Groessen

 

Jaro Houtbouw biedt voor de oplevering van uw bouwwerk verschillende mogelijkheden, zo kunnen we uw woning casco opleveren, dit betekent dat u de binnenafwerking zelf regelt/doet. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw woning sleutelklaar af te leveren, dit betekent dat we de wanden, badkamer en de keuken ook afwerken. Wij zijn van alle markten thuis! De prijs die bij deze woning staat is de casco prijs. 

Jaro Houtbouw gaat in zijn werkzaamheden zeer zorgvuldig te werk, door onze korte lijntjes met de opdrachtgever en de uitvoerders kunnen we de kwaliteit van uw bouwwerk garanderen. We beginnen met al uw wensen in kaart brengen, daarna maken we een offerte en een ontwerp. pas als deze helemaal naar wens zijn gaan we over tot het realiseren van uw bouwwerk. Deze werkwijze zorgt ervoor dat wij u kunnen ontzorgen in het bouwtraject en een geweldige woning kunnen realiseren!

 

 Detail van de kolommen van de mantelzorgwoning in Groessen     Plattegrond van de mantelzorgwoning in Groessen

 

 

Ook een mantelzorgwoningwoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!