• Home
  • Werkruimte in de tuin

Atelier in de tuin bouwen? Kies voor Jaro Houtbouw!

Atelier bij uw woning in de tuin bouwen? Een eigen atelier aan huis waar u kunt werken, zonder dat u gestoord wordt? Kies voor een werkruimte in de tuin van Jaro Houtbouw. Wij leveren geïsoleerde werkruimtes in de vorm van ateliers, praktijkruimtes of kantoorunits. Bouw uw houten werkruimte aan huis helemaal zoals u het wenst! Wij leveren tenslotte maatwerk, waardoor u de indeling en uitstraling kunt bepalen.

 

Werkruimte in de vorm van een praktijkruimte   Binnenzijde werkruimte in de tuin te Dieren

 

Werkruimtes op maat voor verschillende doeleinden

Onze houten werkruimtes op maat kunt u in de tuin bouwen voor verschillende doeleinden. Jaro Houtbouw bouwt bijvoorbeeld werkruimtes van hout die gebruikt worden als atelier om in te hobbyen of schilderen. Ook worden onze werkruimtes gebruikt als knip- en kapsalons of een schoonheidssalon. Alle houten werkruimtes of praktijkruimtes worden op maat gemaakt, in onze timmerfabriek te Apeldoorn.

  

Een modern en eigentijds atelier in de tuin

Op de foto’s zien we een houten werkruimte in de plaats Dieren. Het moderne en eigentijdse kantoor in de tuin is door Jaro Houtbouw uitgevoerd met gevelbekleding van cederhout. De complete werkplek is op maat gemaakt voor onze opdrachtgever, daarbij is de praktijkruimte volledig geïsoleerd. Hierdoor is de werkruimte ook in de wintermaanden behaaglijk warm en is het een uiterst prettige werkplek om in te werken.

 

Werkruimte van hout in de achtertuin   Houten werkruimte op maat gemaakt en geïsoleerd

 

Bedrijfsruimte gezocht? Bouw een kantoor in de tuin!

Al even op zoek naar bedrijfsruimte? Bouw een kantoor in de tuin en voorzie uzelf van een eigen werkruimte! Heeft u voldoende ruimte rondom uw huis en heeft u de mogelijkheid om kantoorruimte in de tuin te realiseren? Kies er vandaag nog voor en neem contact op met onze adviseur. Samen met Jaro Houtbouw bouwen we een werkkamer, houten werkplek of kantoor aan huis. Aan de hand van uw wensen en eisen, in combinatie met onze kennis en vakkundigheid, kunnen we samen tot een prachtig eindresultaat komen! Neem vrijblijvend contact op met Jaro Houtbouw en bouw een geïsoleerde werkruimte van hout.

 

Werkruimte in de vorm van een kantoor in de tuin   Kantoor aan huis met sfeervolle inrichting