Buitenverblijf in Pijnacker

 Overzicht van het buitenverblijf in Pijnacker

Het buitenverblijf in Pijnacker is ontworpen door Jaro Houtbouw, door zijn strakke uitstraling past het bouwwerk precies thuis in zijn omgeving. Het verblijf is van alle gemakken voorzien. Het verblijf is uitgevoerd met lariks schaaldelen. Deze zijn toegepast met potdekselwerk. Larik zorgt voor een ongekende landelijke uitstraling, het aanwezige schors zorgt voor charme en doet de natuur leven op uw bouwwerk.

 

Breedtemaat ca. 600 cm.

Dieptemaat ca. 600 cm.


Vanaf: € 30.000,-


offerte AANVRAGEN


 Binnenkant van het buitenverblijf in Pijnacker     Voorkant van het buitenverblijf in Pijnacker

 

Plattegrond van het buitenverblijf in Pijnacker

Het buitenverblijf in Pijnacker is door Jaro Houtbouw naar volle tevredenheid van de klant ontworpen en gerealiseerd. Eerst gaan we om tafel met de klant om alle wensen in kaart te brengen, aan de hand hiervan maken we een tekening van het bouwwerk. Als het ontwerp geheel naar wens van de klant is gaan we over tot het realiseren, hiervoor maken we gebruik van het beste materiaal, dit om de duurzaamheid van het gebouw te garanderen. Bij Jaro Houtbouw besteden we veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is essentieel voor een duurzaam en stevig gebouw. Bij dit verblijf is gebruik gemaakt van lariks sporen en gordingen met daarop dakbeschot en panlatten, het geheel is bedekt met Oud Hollandse oranje dakpannen.
Het buitenverblijf wordt ondersteunt door verschillend kolommen voorzien van schragen. Dit zorgt voor de nodige stevigheid en geeft het verblijf tevens een robuuste uitstraling. 
Het verblijf is naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd. Een prachtig resultaat!

 

 

 

 

Ook een buitenverblijf bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!