• Home
  • Schuur in Doornspijk

Schuur in Doornspijk

Plattegrond van de schuur in Doornspijk

De schuur in Doornspijk is door Jaro Houtbouw ontworpen en gerealiseerd, de wanden zijn uitgevoerd met geïmpregneerd Lariks potdekselwerk, dit geeft de schuur een prachtige uitstraling. De houten wanden zijn geplaats op 50 cm metselwerk.

 

Breedtemaat ca. 1000 cm.

Dieptemaat ca. 470 cm.


Vanaf: € 30.000,-


offerte AANVRAGEN


Bovenaanzicht van de schuur in Doornspijk     Schuur in Doornspijk

 

De kozijnen en deuren van de schuur in Doornspijk zijn gemaakt van hardhout, dit is zeer sterk hout wat een hoge duurzamheid heeft. Jaro Houtbouw besteed veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een stevig, veilig en duurzaam gebouw. Bij deze schuur bestaat de constructie uit gordingen met vuren houten veilingsdelen. hierop zijn zwarte metalen dakpanplaten gelegd. 

Aan de achterzijde van de schuur is een overkapping gerealiseerd, deze wordt ondersteund door prachtige, robuuste Lariks kolommen die op hun beurt weer voorzien zijn van sokkels en schoren. Tussen de kolommen is een prachtige balustrade gemaakt.

 

 Bovenaanzicht van de werkzaamheden aan de schuur in Doornspijk     Werkzaamheden aan de schuur in Doornspijk

 

Binnen Interieur van de schuur in Doornspijk     Binnenkant van de schuur in Doornspijk

 

De schuur is voorzien van een dubbele klampdeur, hierdoor is er genoeg ruimte om met een voertuig naar binnen te rijden. Het dak is netjes afgewerkt met geïmpregneerde boeidelen. 
De schuur is naar volle tevredenheid van de klant ontworpen en gerealiseerd door Jaro Houtbouw. Een aanrader voor iedereen!

 

 

Ook een schuur bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!