• Home
  • Kapschuur in Emst

Eiken kapschuur bouwen? Doe hier inspiratie op!

Welkom op onze projectpagina van de kapschuur in Emst. Ook een eiken kapschuur bouwen? Laat u inspireren door deze unieke kapschuur op maat. De houten kapschuur bestaat uit een eiken constructie, uitgevoerd met een eiken sporenkap met genuanceerde dakpannen. De prachtige houtbouw kapschuur is uitermate duurzaam door het gebruik van eikenhout en enorm sterk door de unieke pen-en-gatverbindingen. Voor extra inspiratie plaatsen we zowel de foto’s van een blank eiken schuur als de geschilderde eiken schuur.

 

Kapschuur bouwen? Hier doe je inspiratie op!   Geschilderde eiken schuur

 

De eiken constructie als basis voor kapschuur

Op de foto’s hieronder ziet u de eiken constructie die geldt als basis voor de kapschuur. De maatwerk-constructie van eikenhout is volledig uitgevoerd naar de wens van onze klant. De eiken sporen, die als ‘gootklossen’ uitsteken bij de zinken dakgoot, creëren een landelijke uitstraling. Door een duurzame basis van eiken te bouwen, is de levensduur van de constructie zeer lang en kan de kapschuur jaren dienen als stijlvol buitenverblijf van eikenhout. Ook een kapschuur kopen? Neem vrijblijvend contact op met ons.

 

Een duurzame basis van eiken voor kapschuur op maat   Lange levensduur bij eiken constructie voor kapschuur

 

Een eiken kapschuur met pen-en-gatverbindingen

De maatwerk-kapschuur van eikenhout is uitgevoerd met pen-en-gatverbindingen. We willen dit graag toelichten, want het is deze ambachtelijke manier van houtbouw komt nog maar zelden voor. Meestal kiest men voor een eenvoudige houtskeletbouw schuur zonder bijzondere detaillering. Bij deze eiken kapschuur met pen-en-gatverbindingen is het een ander verhaal. Deze houten kapschuur zit bomvol prachtige details. De foto’s liegen er niet om: de eiken sporenkap, eiken schoren, pen-en-gatverbindingen en stijlvolle dakpannen maken het tot een echte kapschuur op maat, exclusief en stijlvol!

 

Eiken kapschuur met pen-en-gatverbindingen   Eiken schoren bij maatwerk-kapschuur

 

Eiken sporenkap met dakpannen

De eiken kapschuur is uitgevoerd met een sporenkap en dakpannen. De keramische dakpannen op de duurzame eiken sporenkap, zijn genuanceerd uitgevoerd. Door de pannen in deze kleur en vorm uit te voeren creëert u een groot deel van de uitstraling bij de kapschuur. De eiken kapconstructie is uitgevoerd zonder dakbeschot, hierdoor kijkt u van binnenuit tegen de dakpannen aan. Traditioneler kunnen we het voor u niet maken! Bouw ook een kapschuur met eiken sporenkap en dakpannen! 

 

Eiken kapschuur met een sporenkap en dakpannen   Van binnenuit tegen de dakpannen aankijken bij eiken kapschuur

 

Zinken goot bij eiken kapschuur

Voor het opvangen van het hemelwater, heeft onze klant gekozen voor een zinken goot. De zinken goot, kwalitatief beter dan een PVC goot, heeft een neutrale kleur en past goed bij het uiterlijk van de eiken kapschuur. Ook een kapschuur bouwen in de achtertuin met zinken dakgoot en keramische dakpannen? Dat kan met de specialist in houtbouw! Jaro Houtbouw beschikt over een eigen fabriek, waardoor we alleen maar maatwerk leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eiken schuur? Neem vrijblijvend contact op.

 

Zinken goot bij eiken kapschuur   Een eiken kapschuur met zinken goot in de achtertuin


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!

 

HOME PROJECTEN OPGELEVERD KAPSCHUUR IN EMST