• Home
 • Houten schuur in Duiven

Houten schuur in Duiven

 

Deze houten schuur staat op een prachtige plek in het mooie Gelderse Duiven. De houten schuur heeft ruime deuren en een hoge nok. Het bouwerk biedt voldoende ruimte voor een auto, boot of uw hobby werkplaats. De ramen zorgen ervoor er voldoende licht naar binnen valt, ook op donkere winterdagen.

 

Het ontwerp

De schuur heeft een tijdloos ontwerp. Dit ontwerp heeft een zadeldak met gijze OVH dakpannen en een mooie zinken dakgoot. Samen met de zwarte potdeksel gevelbeklding maakt dit een rustig ontwerp. De zwarte gevel wordt onderbroken door de witte hardhouten kozijnen en de grote dubbele deuren.

 

Houten Schuur Duiven  Houten Schuur Duiven

 

Van fabriek naar kavel

Onze bouwwerken zo veel mogelijke geprefabtriceerd. Wanden worden in zijn geheel gemaakt door tmmerlieden en ter plekke snel gmeonteerd. Hierdoor is de bouwtijdvan uw project van korte duur. De elementen worden getranporteerd naar locatie en snel op hun plek gezet.

 

Houten Schuur Duiven  Houten Schuur Duiven

 

De elementen worden in de fabriek geassembleerd om op locatie geplaatst te worden. Door het bouwproces binnen te doen is de kans op fouten veel minder. Ook is het weer geen vetragende factor mee.


Houten Schuur Duiven  Houten Schuur Duiven


De wanden zijn zo veel mogelijk geprefabriceerd en klaar voor transport. De bouwwerken kunnen overal worden geplaats. Door de lichtgewicht bouwmethodiek kan zelfs in het centrum van de stad worden gebouwd. 


Houten Schuur Duiven  Houten Schuur Duiven


Nadat de prefab elementen zijn geariveerd kan het bouwwerk snel in elkaar worden gezet.Binnen korte tijd staat de ruwbouw al op zijn plaats en kan aan de afbouw worden begonnen.


Houten Schuur Duiven  Houten Schuur Duiven


De dakelementen worden met behulp van de hijskraan geplaatst. Wanneer deze erop liggen kunnen de pannen worden aangebracht. De buitenkant van de schuur is bijna klaar.


Houten Schuur Duiven

 

Bij oplevering opnieuw een tevreden klant. Ons streven is een tevreden klant!


Ziet u zo'n project ook graag in uw tuin worden gebouwd? Of liever een recreatiewoning? Neem contact op voor meer informatie. Wij zien u graag als één van onze tevreden klanten.
Waarom Jaro Houtbouw?

 

  •  Verzorgen van bouwvergunningen    
  •  Maatwerk uit eigen fabriek   
  •  Duurzaam bouwen
  •  Internationale levering en montage  
  •  Informatie over bouwkavels 
  •  Zeer korte bouwtijd