• Home
  • Mantelzorgwoning in Driebruggen

Mantelzorgwoning in Driebruggen

 Bovenaanzicht van de mantelzorgwoning in Driebruggen

De mantelzorgwoning in Driebruggen is uitgevoerd met prachtige Red Cedar gevelbekleding. Red Cedar is prachtige gevelbekleding en is tevens zeer duurzaam. Door zijn duurzaamheidsklasse 2 gaat Red Cedar gemakkelijk 20 jaar mee. Kortom, een uitstekende keuze om uw woning mee te bekleden.

 

Breedtemaat ca. 500 cm.

Dieptemaat ca. 1100 cm.

Vanaf: € 64.950,-


offerte AANVRAGEN


 Overzicht van de mantelzorgwoning in Driebruggen     Voorkant van de mantelzorgwoning in Driebruggen

 

Jaro Houtbouw is zeer ervaren in het bouwen van mantelzorgwoningen. In het bouwproces is het onze insteek om u zoveel mogelijk te ontzorgen en een prachtig bouwwerk neer te ztten. Dit is dan ook vaak het resultaat! We beginnen met al uw wensen in kaart te brengen, aan de hand hiervan maken we een offerte en een ontwerp, zodra deze helemaal aansluit bij uw wensen gaan we over tot het realiseren van uw woning. Dit wordt gedaan door zeer ervaren bouwlieden en hiervoor gebruiken we zeer duurzaam materiaal. 

 

 Tekening van de buitenkant van de mantelzorgwoning in Driebruggen     Plattegrond van de mantelzorgwoning in Driebruggen

 

Jaro Houtbouw kan uw woning casco opleveren zodat u de binnenafwerking zelf regelt of doet. Wij bieden echter ook de mogelijkheid om de binnenafwerking te doen, dit houdt in dat de woning dan sleutelklaar opgeleverd wordt. 

Wij produceren onze woningen door middel van prefab bouw. Dit betekent dat de wanden in onze fabriek gemaakt worden en op locatie alleen nog maar in elkaar gezet hoeft te worden. Hierdoor wordt er veel kostbare tijd gewonnen en kunnen we de overlast op uw locatie minimaal beperken.

 

 Detail buitenkant van de mantelzorgwoning in Driebruggen     Binnenkant van de mantelzorgwoning in Driebruggen

 

Ook een mantelzorgwoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!