• Home
  • Recreatiewoning in Terherne

Recreatiewoning in Terherne

 Voorkant van de recreatiewoning in Terherne

De recreatiewoning in Terherne is uitgevoerd met waxedwood wanden. Dit is hout dat onder vacuüm en druk geïmpregneerd is tegen aantasting van het hout. Er is ook een laag aangebracht wat zorgt dat er geen water het hout binnen kan dringen. Jaro Houtbouw gebruikt het beste materiaal voor het beste resultaat!

 

Breedtemaat ca. 7000 cm.

Dieptemaat ca. 6500 cm.


Vanaf: € 68.000,-


offerte AANVRAGEN


 Zijkant van de recreatiewoning in Terherne     Zolder van de recreatiewoning in Terherne

 

De woning is voorzien van een zolder, er is een trap gerealiseerd om daar te komen. Op deze zolder is een extra slaapkamer gemaakt en er is plek genoeg om spullen op te bergen. De woning is van alle gemakken voorzien! De binnenkant van de woning is afgewerkt met gipsplaten die voor een strakke look gegipst kunnen worden.  

 

 Opgeschilderde voorkant van de recreatiewoning in Terherne    Geschilderde voorkant van de recreatiewoning in Terherne

 

 Plattegrond van de recreatiewoning in Terherne

De recreatiewoning in Terherne is door Jaro Houtbouw naar wens van de klant ontworpen, wij gaan zeer zorgvuldig te werk om aan alle wensen van de klant te kunnen voldoen. Deze wensen brengen wij in kaart en verwerken we in een tekening, als u volledig tevreden bent gaan we over tot het realiseren van de woning. Door het slimme ontwerp van de recreatiewoning gaat er geen ruimte verloren.

Wij besteden veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een duurzaam, veilig en stevig gebouw. Bij deze woning is gebruik gemaakt van een balklaag met veiligdelen, isolatie en daarop metalen dakpannen. Hiermee is de duurzaamheid gegarandeert en het geeft de woning tevens een prachtige uitstraling. Jaro Houtbouw gaat voor tevreden klanten! 

 

 

 

 

 

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!