• Home
  • Recreatiewoning in Den Haag

Recreatiewoning in Den Haag

 Overzicht van de recreatiewoning in Den Haag

De recreatiewoning in Den Haag is uitgevoerd met Red Cedar gevelbekleding, dit is horizontaal en verticaal toegepast. Red Cedar staat bekent om zijn unieke kwaliteit en natuurlijke duurzaamheid. Het hout kan perfect onbehandeld toegepast worden waardoor het met de tijd mee vergrijst. Door deze uiterst duurzame gevelbekleding toe te passen bent u gegarandeerd van jarenlang gebruik zonder zorgen over het onderhoud.

 

Breedtemaat ca. 930 cm.

Dieptemaat ca. 640 cm.

Vanaf: € 82.975,--


offerte AANVRAGEN


 Deur van de recreatiewoning in Den Haag     Detail van de recreatiewoning in Den Haag

 

 Plattegrond van de recreatiewoning in Den Haag

Jaro Houtbouw gaat samen met u met veel enthousiasme en kundigheid de uitdaging aan om een recreatiewoning conform uw wensen te realiseren. Een recreatiewoning bouwen is niet zomaar iets, er moet met veel aspecten rekening gehouden worden, wij doen er alles aan om u in dit proces ter zijde te staan en u te ontzorgen! We bieden zelfs de mogelijkheid om uw woning sleutelklaar af te leveren, in dat geval doen wij ook de binnenafwerking, de installatie en het loodgieterswerk voor u! 

De woning is uitgevoerd met veel ramen waardoor de bewoners kunnen genieten van de prachtige natuur rondom Den Haag.

Aangezien alles wat Jaro bouwt maatwerk is, is er geen 'standaard'. We brengen al uw wensen, uiteraard binnen de mogelijkheden, in praktijk.

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!