• Home
  • Recreatiewoning in Zwolle

Recreatiewoning in Zwolle

 Interieur van de recreatiewoning in Zwolle

De recreatiewoning is uitgevoerd met een prachtige cederen gevelbekleding, dit in combinatie met het lessenaarsdak en verder de grote hoeveelheid ramen zorgt voor een zeer moderne uitstraling. Daarnaast zorgt de grote hoeveelheid glas voor ruim voldoende natuurlijk licht. Het geheel vormt een prachtig plaatje.

 

Breedtemaat ca. 800 cm.

Dieptemaat ca. 400 cm.


Vanaf: € 47.950,-


offerte AANVRAGEN


 Zijkant van de recreatiewoning in Zwolle     Voorkant van van de recreatiewoning in Zwolle

 

De recreatiewoning is voorzien van eigentijdse materialen wat het geheel een bijzonder karakter geeft. Jaro Houtbouw gaat bij al zijn werkzaamheden zeer zorgvuldig en met uiterste precisie te werk. De realisatie wordt gedaan door ervaren monteurs die gebruik maken van de beste materialen. Deze recreatiewoning in Zwolle kan ook gebruikt worden als recreatiewoning. Wij besteden veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een stevig en duurzaam bouwwerk. Bij dit dak is gekozen voor een balklaag, vellinghout met daarop isolatie en EPDM folie. EPDM is zeer duurzaam en milieuvriendelijk materiaal wat veelvoudig toegepast wordt als dakbedekking. 
Het bouwproject beginnen we met uw wensen in kaart brengen, aan de hand hiervan maken we een ontwerp een een bijpassende offerte, zodra deze geheel aansluit bij uw wensen gaan we over tot het realiseren van uw bouwwerk. Op deze manier kunnen we ons richten op uw wensen en krijgen we tevreden klanten.

 

 Sfeerimpressie van de recreatiewoning in Zwolle     Tekening van de recreatiewoning in Zwolle

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!