• Home
  • Schuur in Heemskerk

Schuur met overkapping in Heemskerk

Voorkant

De met hout afgewerkte schuur in Heemskerk heeft, naar wens van de klant, een robuuste uitstraling. Aan de voorzijde is is een overkapping gerealiseerd die ondersteunt wordt door drie robuuste lariks kolommen, deze zijn op hun beurt weer voorzien van lariks schoren.

 

Breedtemaat ca. 600 cm.

Dieptemaat ca. 1200 cm.


Vanaf: € 35.000,-


offerte AANVRAGEN


 Sfeer voorkant van de schuur in Heemskerk

 

Onder het bouwwerk is een betonfundatie aangebracht, dit zorgt voor voldoende stevigheid. op de fundering is een borstwering gemetseld, hiervoor is een mooie gebakken steen gebruikt. Op het metselwerk zijn de wanden geplaatst, deze bestaan uit vuren stijl- en regelwerk voorzien van Lariks potdekselplanken. Lariks is een harshoudende houtsoort en ook één van de duurzaamste naaldhoutsoorten van Europa.

Tussen het metselwerk en de binnenwand is een DPC folie aangebracht, dit voorkomt dat er vocht in het hout trekt.

 

 Binnenkant van de schuur in Heemskerk    Sfeerfoto van Schuur in Heemskerk

 

 Detail van de zijkant van de schuur in Heemskerk     Achterkant van de schuur in Heemskerk

 

De dakconstructie van de bergschuur en de overkapping bestaat uit de benodigde balken, daarop zijn schroten bevestigd. Het hout dat hiervoor gebruikt is, is vurenhout, dit hout wordt door zijn duurzaamheid veel gebruikt bij het bouwen van houten bouwwerken. 
Toen de dakconstructie stevig genoeg was, is het dak gedekt met leigrijze Dakpannen. Het dak van de overkapping is voorzien van EPDM dakbedekking, dit is gelijmd op het vuren dakbeschot. EPDM is een zeer duurzaam folie en gaat heel erg lang mee.
De schuur is uitgevoerd met de mogelijkheid om er later nog een keer een zolder in te maken, overal wordt rekening mee gehouden!

 

Detail van het plafond van de schuur in Heemskerk

 

Uiteindelijk mag het resultaat er zijn, een prachtige robuuste bergschuur naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd door Jaro Houtbouw.

 

Ook een Schuur bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!