• Home
  • Recreatiewoning in Noordwijk

Recreatiewoning in Noordwijk

Voorkant van de recreatiewoning in Noordwijk

Deze prachtige recreatiewoning is door Jaro Houtbouw in Noordwijk gebouwd. De woning is bekleed met zwart DumoWood, dit is zeer duurzaam hout wat veelvoudig toegepast wordt. Dumowood is thermisch gemodificeerd en is door dit proces duurzaam geworden. In combinatie met de prachtige glazen puien zorgt het voor een prachtige uitstraling.

 

Breedtemaat ca. 800 cm.

Dieptemaat ca. 800 cm.

Vanaf: € 144.950,-


offerte AANVRAGEN


 Interieur van de recreatiewoning in Noordwijk     Keuken van de recreatiewoning in Noordwijk

 

Door de grote glaspartij aan de voorkant van de woning valt er enorm veel licht in de woning, hierdoor kunnen de bewoners optimaal genieten van de prachtige natuur langs de kust. De kozijnen van de woning zijn ook in het zwart uitgevoerd waardoor de woning een prachtige uitstraling krijgt. De woning is op een stevige fundering gezet, een stevige fundering is essentieel voor een duurzaam en veilig bouwwerk. 

Het constructie van de recreatiewoning is opgebouwd uit een stevige staalconstructie, het dak is vervaardigd uit geisoleerde PIR panelen. Het geheel is een magnifiek plaatje.

 

 Badkamer van de recreatiewoning in Noordwijk     Glaspartij van de recreatiewoning in Noordwijk

 

Jaro Houtbouw heeft deze recreatiewoning in Noordwijk sleutelklaar opgeleverd, dit betekend dat we de binnenkant van de woning ook volledig af hebben gewerkt. We hebben gezorgd voor een badkamer en keuken, de technische installatie en het loodgieterswerk. Wij zijn van alle markten thuis! 

We doen er alles aan om tevreden klanten te krijgen. We gaan eerst om tafel om uw wensen in kaart te brengen, zodra deze helemaal duidelijk zijn gaan we over tot het maken van een ontwerp en een offerte. Als alles naar wens is gaan we over tot het realiseren van uw bouwwerk, dit wordt gedaan door ervaren monteurs die gebruik maken van de beste materialen. Door deze efficiente werkwijze wordt u in het hele bouwproces ontzorgd en door het proces geloodst.

 

 Detail van de recreatiewoning in Noordwijk     Zijkant van de recreatiewoning in Noordwijk

 

 

Ook een recreatiewoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!