• Home
  • Chalet in Nutter

Chalet in Nutter

 Prachtige mantelzorgwoning in Nutter

Dit magnifieke chalet is van alle gemakken voorzien. Door zijn prachtige landelijke uitstraling past de woning perfect thuis in zijn omgeving. Dit was de wens van de klanten en is daarom door Jaro Houtbouw gerealiseerd. Met zeer veel precisie hebben wij de woning ontworpen en gerealiseerd. Deze moeite was niet voor niets, het resultaat mag er zijn!

 

Breedtemaat ca. 500 cm.

Dieptemaat ca. 750 cm.


Vanaf: € 60.000,-


offerte AANVRAGEN


 Prefab bouw van het chalet in Nutter     Binnen werkzaamheden aan het chalet in Nutter

 

Het chalet is prefab gemaakt, dit betekent dat de wanden in de fabriek gemaakt zijn en daarna met een vrachtauto naar de bouwlocatie zijn vervoerd. Hierdoor zijn we op uw locatie sneller klaar met bouwen, dit bespaart een hoop tijd en geld. 

Wij besteden veel aandacht aan de constructie van het dak, dit is namelijk essentieel voor een duurzaam en stevig bouwwerk. Bij dit bouwwerk is gekozen voor geïsoleerde dakplaten, voorzien van prachtige zwarte dakpannen.

 

Werkzaamheden aan het dak van het chalet in Nutter     Zijkant van het chalet in Nutter

 

Het chalet kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden, ook als recreatiewoning en mantelzorgwoning. De wanden zijn uitgevoerd met Red Cedar, dit hout staat bekend om zijn duurzaamheid en uitstekende kwaliteit. Deze houtsoort kan perfect onbehandeld toegepast worden en zal na verloop van tijd vergrijzen, hierdoor valt deze woning schitterend weg in zijn omgeving, prachtig!

De ramen en deuren zijn gemaakt van hardhout, dit is uitstekend bestand tegen invloeden van het weer, Jaro Houtbouw gaat voor het beste resultaat en gebruikt hiervoor de beste materialen!

 

 

Ook een chalet bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!