• Home
  • Schuur in Aardenburg

Schuur in Aardenburg

 Voorkant van de schuur in Aardenburg

De geïsoleerde schuur in Aardenburg is uitgevoerd met Vuren potdeksel werk. Dit zorgt, mede door de zwarte kleur, voor een prachtige uitstraling. De schuur is in dezelfde stijl als het bijbehorende huis ontworpen, hierdoor krijgt het geheel een strakke look. Doordat de schuur geïsoleerd is, is het voor meerdere doeleinden te gebruiken.

 

Breedtemaat ca. 520 cm.

Dieptemaat ca. 741 cm.


Vanaf: € 30.000,-


offerte AANVRAGEN


 

 Achterkant van de schuur in Aardenburg     Zijkant van de schuur in Aardenburg

 

Bij Jaro Houtbouw gaan we voor het beste resultaat. Daarom maken we gebruik van zeer goed materiaal. De ramen en de deuren zijn dan ook gerealiseerd van hardhout. dit is zeer duurzaam hout en heeft tevens een prachtige uitstraling. Er zijn voldoende ramen aangebracht in de schuur, dit zorgt voor veel lichtinval. 

Aan de schuur zijn ook dubbele vuren deuren gemonteerd, hierdoor kan er een auto o.i.d. gestald worden, wij maken de wensen van onze klanten waar! De wens van de klant was dat er veel ruimte zou onstaan om spullen op te bergen, daarom is er een verdiepingsvloer aangebracht, zo onstaat er een ruime zolder. 

 

 Plattegrond van de schuur in Aardenburg

Jaro Houtbouw gaat met zijn klanten om tafel om alle wensen op te nemen, dit wordt verwerkt in een tekening, als alles naar wens is wordt er een definitieve tekening gemaakt. Als deze goed is gaan we over tot het realiseren van de woning. Hierbij wordt overal rekening mee gehouden! 

 

De schuur in Aardenburg is naar volle tevredenheid van de klant ontworpen en gerealiseerd door Jaro Houtbouw, een paar resultaat!

 

 

 

Ook een schuur bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!