• Home
  • Tuinkantoor in Schoten

Tuinkantoor in Schoten

 Overzicht van het tuinkantoor in Schoten

De constructie van het geïsoleerde tuinkantoor in Schoten bestaat uit houten regelwerk, dit is voorzien van verschillende diagonalen waardoor de stabiliteit van het bouwwerk gegarandeerd wordt. Door de isolatie dat aangebracht is door Jaro Houtbouw kan het tuinkantoor elk seizoen gebruikt worden.

 

Breedtemaat ca. 950 cm.

Dieptemaat ca. 400 cm.


Vanaf: € 35.000,-


offerte AANVRAGEN


Voorkant van het tuinkantoor in Schoten    Zijkant van het tuinkantoor in Schoten

 

Jaro Houtbouw gaat voor het beste resultaat, daarom maken we gebruik van het beste materiaal! Dit kantoor is bekleed met Western red ceder rabat, dit is zeer goed hout en staat bekend om zijn duurzaamheid. Cederhout verkleurt met de tijd en hoeft niet behandelt te worden. Daarbij is Cederhout zeer vormvast, dit wil zeggen dat het minimaal krimpt of uitzet, een perfecte keuze. Aan de voorzijde zijn 12 sliding doors toegepast, deze zijn allemaal te verschuiven door de rail die bevestigd is.

 

 Deurzijde van het tuinkantoor in Schoten

Het plafond is aan de binnenzijde ook uitgevoerd met ceder. Bij Jaro Houtbouw wordt veel aandacht geschonken aan het dak, een goed dak is essentieel voor de veiligheid en duurzaamheid van uw gebouw. Bij dit kantoor is gekozen voor EPDM folie, dit kenmerkt zich door door de eenvoudige toepasbaarheid en zijn enorme duurzaamheid. Daarbij is het ook nog eens millieuvriendelijk. 

De wens van de klant was om een deel vanhet kantoor te gebruiken als berging, dit is door Jaro Houtbouw gerealiseerd. 
Uiteindelijk is het tuinkantoor in Schoten naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd door Jaro Houtbouw, het bouwwerk past uitstekend in zijn omgeving. 

 

 

Ook een tuinkantoor bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!