• Home
  • Mantelzorgwoning in Emmen

Mantelzorgwoning in Emmen

 Voorkant van de mantelzorgwoning in Emmen

De mantelzorgwoning in Emmen is uitgevoerd met WaxedWood gevelbekleding. Dit is zeer duurzame gevelbekleding wat onderhoudsarm is. Dit hout is onder vacuüm geïmpregneerd tegen houtaantasting. Tegelijk is in de houtporiën een was emulsie aangebracht. Hierdoor is het hout waterafstotend, een perfecte keuze dus om uw bouwwerk mee te bekleden.

 

Breedtemaat ca. 700 cm.

Dieptemaat ca. 800 cm.

Vanaf: € 76.950,-


offerte AANVRAGEN


 Zijkant van de mantelzorgwoning in Emmen     Sfeerfoto van de mantelzorgwoning in Emmen

 

De mantelzorgwoning in Emmen is gebouwd aan een bestaand huis, dit is een prachtige oplossing waardoor er minder ruimte verloren gaat dan bij de bouw van een losse mantelzorgwoning. Alles wat Jaro Houtbouw maakt is maatwerk, daarom is er veel mogelijk. Wij doen er alles aan om uw wens uit te laten komen. Zo ook bij deze woning, de wens van de klant was dat de woning aan zou sluiten bij de natuur. Door zijn natuurlijke houtskleur van de woning is dit gerealiseerd. 

Bij ons is er van alles mogelijk, zo kan uw mantelzorgwoning ook verplaatsbaar worden gemaakt. We brengen uw wensen zeer zorgvuldig in kaart en voeren deze, binnen de mogelijkheden, volledig uit. Zo ook bij deze woning, een prachtig resultaat is het gevolg!

 

 Overzicht van de mantelzorgwoning in Emmen

 

Ook een mantelzorgwoning bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!