• Home
  • Garage in Zoelen

Garage in Zoelen

 Voorkant van garage in Zoelen

De garage in Zoelen is speciaal door Jaro Houtbouw ontworpen naar de wensen van de opdrachtgever. Door nauwe samenwerking kunnen we in het voortraject al meedenken over een goede constructie, hierdoor zijn in de constructie voorzieningen opgenomen om de stabiliteit te waarborgen. Door de goede keuze van het materiaal komt het bouwwerk goed tot zijn recht in de omgeving.

 

Breedtemaat ca.3300 cm.

Dieptemaat ca. 1300 cm.


Vanaf: € 55.000,-


offerte AANVRAGEN


 Binnenkant van de garage in Zoelen    Zijaanzicht van de garage in Zoelen

 

Jaro Houtbouw zorgt voor goed materiaal, bij deze garage is gebruik gemaakt van geïmpregneerd vuren rabat, dit heeft een strakke uitstraling en is in vergelijking met andere soorten hout goedkoop. Als dit hout goed behandelt wordt kan de levensduur aanzienlijk verlengt worden.

Aan de voor- en achterzijde zijn kolommen geplaatst, dit zorgt voor stevigheid en tegelijk geeft dit het bouwwerk een prachtige uitstraling. 
Bij Jaro Houtbouw houden we overal rekening mee, de garage heeft als functie om brommobielen te stallen voor verhuur, daarom zijn er in de wanden rookgasafvoeren opgenomen, dit is essentieel voor de veiligheid.

 

 Overzicht van de garage in Zoelen

 

Aan de voorzijde van de garage zijn dubbele klampdeuren opgenomen. Deze zijn, op verzoek van de opdrachtgever, alleen van binnenuit te openen. Verder is er aan de zijgevel van de garage een loopdeur toegevoegd. 

Bij Jaro Houtbouw zorgen we voor een degelijk dak, het dak van de garage in Zoelen is uitgevoerd in het model lessenaarsdak, deze bestaat uit vuren balkhout waarop golfplaten zijn bevestigd. De wens van de opdrachtgever was om voldoende licht van buiten in de garage te hebben, daarom is bij het ontwerpen gekozen voor lichtdoorlatende platen. Deze platen zorgen ervoor dat verlichting overdag niet nodig is. 

De montage is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever in zeer korte tijd uitgevoerd door Jaro Houtbouw.

 

 

Ook een garage bouwen van hout? Neem vrijblijvend contact op met de specialist en laat u adviseren!


CONTACT AANVRAGEN    E-MAIL ONS!